reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti fajna ta zabawka.Ja też się zastanawiam nad prezentami na Gwiazdkę.Niby jeszcze czas ale nie lubię zakupów na ostatnią chwilę.
A Oskarek dziękuje ciocią za życzenia-był wczoraj wyjątkowo grzeczny.
Co do jedzenia to mój mały ma taki rozkład:
7-8 mleko
10-11 deserek owocowy
13-14 obiadek
16 mleko
18 owoc
20-21 mleko lub kaszka

reklama
dzisiaj robilam pierwszy raz obiadek dla malego i bardzo mu smakowal (piers z kurczaka, ziemniaczek, marcheweczka, pietruszka, pieczarka i troszke pitruszki , malesko) i na jutro jeszcze zostalo :-)
kupilam mu dzisiaj kapciuszki w CCC bo nigdzie nie moglam dostac nawet w smyku nie znalazlam , teraz siedzi i rozwala swoje rajstopki, skarpetki i sliniaczki ja mialam zrobic w tym porzadek ale on byl pierwszy :-D

reklama
A ja mialam dziś ciężki dzień i zalatany.Plus jest taki ze kupiłam sobie w końcu spodnie.Kuba w końcu usnął,mąz do pracy na noc poszedł ja też sie zaraz kładę bo padam natwarz.Kuba ślini się strasznie i jest marudny oj chyba coś mu wykiełkuje tylko ciekawe kiedy?
Dziewczyny jakoś tak wieczorem mój mały miał zaczerwieniony pępek trochę.Nic tam z niego nie wyciekało ale zastanawiam się czy to normalne?Przepłukałam mu solą fizjologiczną i posmarowałam linomagiem i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam....

Do góry