reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A Oliś jadł już w zupce kapustę pekińską i nic mu nie było.a mięsko mielone jadł z indyka z udźca ,sama zmieliłam wiec myślę że gołabki wtakiej wersji byłyby oki:tak::tak::tak::tak:Kapusta pekińska, misko mielone zindyka ryż i delikatne pzryprawy

Kasia ze słomki próbowałaś........moja kumpela małą tylko ze słomki......są takie specjalne kubki ze słomką...nauczyła 10 miesięczną Emilkę :-):-)
Też spróbuj

reklama
A Oliś jadł już w zupce kapustę pekińską i nic mu nie było.a mięsko mielone jadł z indyka z udźca ,sama zmieliłam wiec myślę że gołabki wtakiej wersji byłyby oki:tak::tak::tak::tak:Kapusta pekińska, misko mielone zindyka ryż i delikatne pzryprawy

wiktorek mial taki kapusniaczek ugotowany z pekińskiej ale normalnej kapusty jeszcze nie jadl chyba za bardzo ciezko strawna jest....

wczoraj wieczorem stal u nas beczkowoz myslelis y ze beda wode zakrecac a okazalo sie ze woda jest skazona !!!! juz zapisalam nas do lekarza tzn Wikusia na badanie krwi !!! wczoraj jak zjadl o 22 tak do tej pory nie tknol kaszy a zawsze je kolo 4-5 ranio !!! mam nadzieje ze to przez zabki bo teraz siedzi i sie bawi ladnie sam o dziwo, ja nas pakuje i jade do rodzicow bo przeciez nawet go wykapac nie moge w tej wodze.

wczoraj wieczorem stal u nas beczkowoz myslelis y ze beda wode zakrecac a okazalo sie ze woda jest skazona !!!! juz zapisalam nas do lekarza tzn Wikusia na badanie krwi !!! wczoraj jak zjadl o 22 tak do tej pory nie tknol kaszy a zawsze je kolo 4-5 ranio !!! mam nadzieje ze to przez zabki bo teraz siedzi i sie bawi ladnie sam o dziwo, ja nas pakuje i jade do rodzicow bo przeciez nawet go wykapac nie moge w tej wodze.
Aga ale pech co za nieodpowiedzialni ludzie zamiast poimformować o skarzonej wodzie wszystkich mieszkanców żeby wiedzieli to narazają zdrowie ludzi głupotaj jakich mało_Oczywiscie jedz do mamy bo dorosłym może nic niebyć a małemu kto wie.
Dzis sie czuje troche lepiej ale nadal jakas zła jestem niewiem czy przez tą pogode mam depreche.

reklama
Pisałam ale niedoczytałas.Impreza sie udała był tort swieczki goscie i prezety,najbardzieł Wiki cieszyła sie że do przeczkola zaniosła cukierki i dzieci spiewały jej sto lat.
Ewa to Twoja Julcia jest młodsza od mojej o pół roku a rocznikiem o rok.
Jeny jak ten czas szybko leci niedawno sie urodziła a już ma 5lat.Niedługo do szkoły,ale niewiem czy za rok ona pójdzie do zerówki czy do pierwszej klasy ,słyszałam że od 2009 roku to dła chetnych a od 2011już przymusowo .WIESZ COŚ O TYM.

Ostatnia edycja:
Do góry