reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Otóż to.
Poza tym jestem za tym, by dać Monisi bana.
Sama daj se bana i jak nie chcesz mnie czytać to poprostu mnie zablokuj,nie wiesz że coś takiego istnieje? i inne mamy na tym forum też lepiej by tak zrobiły
I estero ty też się ode mnie odczep
A i w kwestii sedesu to nie wysadzałam go na siłę,i to było 2 razy bo jak pisałam zapomniałam wziąść nocnika do siostry

reklama
Dla inf.-wszystkich postów ewy nie śledziłam czylko przeglądałam a tak przy okazji ona napisała że czytała moje posty na innych forach też

widze ,ze musze udzilic co poniektorym nagany. mam gdzies czy ktos sika na kibel nocnik czy spuszcza wode i uzywa jeszcze domestosa w wieku 9msc:baffled:
ale nie wyzywajciesie nawzajem plisssss;-)
Monika, nie wie jak ty masz czas sledzic wszystkie posty Ewy, majac 3ke dzieci, podziwiam cie:-D:-D:-D ja przy jedym nie mam az tyle czasu na forum czytam was codzinnie ale nie amm weny sie udzielac az tak czesto:sorry2:
Ale skoro twoje dziecko juz na sedesie siedzi i robi:szok: to musicie byc bardzo zoorganizowana rodzinka:-) brawo.
Prosze cie bys nie wytykala cos takiego,ze ty nie karmisz wiec inne tez juz nie powinny.Nie rob zadymy, okej?
Kilka z nas nie moglo karmic prawie w ogole bo albo malo pokarmu, albo wcale albo alergia.....

Niestety Monika nie kwalifikuje sie na bana...jeszcze:crazy:
Na forum styczniowek nie mozna od dluzszego czasu porozmawiac na zaden temat oprocz kt rano wstal, zrobil kupe i poszedl spac, nie mozna dyskutowac bo zaraz zaczynaja sie obelgi i wyzwiska, przykre to:no:
w kwestii karmienia to źle mnie zrozumiałaś ,niestety

DOMOWE PRZEDSZKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monika kobieto opamiętaj się i przestań znowu dymić.
Kiedyś to forum było wspaniałym miejscem gdzie można było się wygadać,wyżalić i uzyskać wsparcie od innych.A teraz stało się miejscem kłótni i przepychanek.

DOMOWE PRZEDSZKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monika kobieto opamiętaj się i przestań znowu dymić.
Kiedyś to forum było wspaniałym miejscem gdzie można było się wygadać,wyżalić i uzyskać wsparcie od innych.A teraz stało się miejscem kłótni i przepychanek.

Właśnie pam...było... ale nie będzie już nigdy...niestety...
Kurde sorry za zadymę ale nie pozwolę sobie by jakaś monika373 mnie pouczała w taki sposób. Gadałam na ten temat z anją i albi i one jakoś kulturalniej się wyraziły co do mojego karmienia choć też mają odmienne zdanie od mojego. Ale to jestem w stanie przyjąć, gdyż zrobiły to kulturalnie, a nie w sposób bezczelny.
Monika co do moich możliwości na forum nie musisz mnie pouczać, lepiej siebie podszkol pod innymi względami....Nie dziwię się, że Cię boli tak fakt, iż śledziłam Twoje posty, bo widać po nich że nie jesteś na forach osobą ogólnie lubianą i przeważnie na każdym zrobiłaś zadymę i zniknęłaś. JA natomiast nie mam nic do ukrycia, także szperaj dalej. Podpowiem że jestem moderatorem na Porazenie Splotu Barkowego :: Indeks no i czasem w ciężkich czasach gdy brakowało nam kasy na rehabilitację Julki wklejałam apele o pomoc. Jednak nie wstydzę się tego, bo nie zbierałam na duperele a na to by móc leczyć dziecko, dzięki kasie która wpływała na konto fundacji.
Ty natomiast chyba żadnym postem na innych forach nie możesz się pochwalić, bo robiłaś tylko zadymę jak u nas.

I znow jest ostro!!!!! MONIKA TY PUSTAKU!!!!!! idz rob dym gdzie indziej:wściekła/y: juz Ci kiedys napisalam:crazy: i zajmij sie swoimi dzieciakami i mezem(o ile go masz bo ktory by przy tobie wytrzymal) i odczep sie od Ewy bo ona sie radzi a nie ZALI po to jest to forum zeby sie wspierac a Ty tylko dym robisz, spie..... z kad przyszlas i nie wracaj , zajmij sie sadzaniem na sedes i sie tu nie wtracaj, bo bylo super jak ciebie tu nie bylo i obys zawsze miala zdrowe dzieci z calego serduszka ci zycze, bo nawet nie masz pojecia jak to jest daruj sobie swoje zlosliwosci bo nikt z toba gadac nie chce, jestes zalosna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM NADZIEJE ZE DOTARLO TO DO TWOJEJ PUSTEJ MOZGOWNICY! Baba z 3 dzieci a taka prymitywna, hehe ale sie usmialam:-D

Ewa fajna ta strona z przepisami tego mi bylo potrzeba zaraz cos ugotuje małej na obiadek.

Mam problem z Wiktorią,myslałam że ten problem minął a ona stała sie bardzo zazdrosna o Amelka nawet specjalnie zaczyna psocić zebym na nią zwróciła uwage.Płacze z byle powodu .Staram sie jej czas też poswiecać ale chyba robie cos złego bo nieradze sobie kocham ją bardzo.Wiem że jak była sama to mama tylko ją rozpieszczała i nianczyła ,jak Amelka była mała to wiecej spała a teraz chodzi i psoci jej w pokoju a ona po niej sprząta.DORADZCIE COŚ MOŻE JEJ PRZEJDZIE ALE KIEDY?

Maleństwo, masz tu przepisy dla niemowląt Przepisy kulinarne dla niemowlat

Co do gołąbka..ryż może tak..ale nad kapustą bym się zastanowiła..no nie wiem... ja bym jeszcze nie dała..
Ewa dzięki za stronkę jest super:-)A z tymi gołąbkami może rzeczywiście jeszcze troszkę poczekam co najmniej do czasu aż Kubuś rok skończy.Dzięki jeszcze raz.Pozdrawiam:-)

reklama
czesc dziewczyny.
widze ze tu znowu jakies akcje są,wiec przestałam sie udzielac i tylko podczytuje.
wczoraj Zosia zrobiłą sama 2 kroczki i bęcła na podłoge ale sie z niej usmiałam i az mi łezki ze szczęscia poleciały. stała sobie przy kanapie i troche ją zachęałam zeby do mnie podeszła,a ze ona sama sie juz puszcza i stoi coraz dłuzej to chętnie i to nawet bardzo zaczęła isc do mnie,ale to bylo takie chwiejne ze prawie odrazu usiadła..:rofl2:

Do góry