reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Przynajmniej Wikuś na tym skorzysta bo raczkowanie jest bardzo ważne...............:tak::tak::tak:
Nie to co wysadzanie na sedes............nie zapomnij go tylko nauczyć spuszczać wodę hehehhehe.....ale się ubawilam :rofl2::rofl2::rofl2:brak słów wysadzać 9 miesięczne dziecko na sedes :szok::szok::szok::szok:

Ciesz się ,że masz zdrowe dzieci bo chyba nie wiesz co to znaczy choroba dziecka i głupty wypisujesz
Jak masz walić takie teksty to lepiej się w ogóle nie udzielaj!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Zgadzam się z Esti.Chyba za długo był spokój na forum i Monika postanowiła to zmienić.
Kobieto czy ty zawsze musisz robić ZADYMY??????????????????????????

Witam. Ost co poniektore mamy rozszalały sie z wysadzaniem dziecka na nocnik a niedaj boże 9 miesieczne dziecko zrobi kupe do pampersiaka- dramat.
Dla tych strudzonych mam co sobie zawracaja głowe z wysadzaniem dziecka i uczeniem go samodzielnego siusiania na sedes polecam TEN ART.
Dzieko powinno sie uczyc siadania na nocnik od 13-16 miesiaca NIE WCZEŚNIEJ. Nawet jak niektore stwierdzą, ze one to lubią. Bzdura i bzdura. Psycholodzy i pediatrzy (naukowcy) nie tacy co czasem cos przeczytaja i stosuja sie do starych metod, twierdzą, ze to piekrwszy krok odbierania dzicku dziecinstwa co w przyszłosci moze skutowac(UWAGA nawet w zyciu dorosłym) problemami emocjonalnymi i zabuzeniami oddawania moczu. Takze zostawcie je narazie w spokoju i niech ce sraja i sikaja do pieluch. Takie ich prawo.

odwal sie i zajmij sie lepiej raczkowaniem swojego syna:rofl2:

moj syn zacznie raczkowac i srac na kibel kiedy bedzie chcial a nie jak ja go zmusze !!! zajmij sie dziecmi swoimi a nie cudzymi problemami po to jest forum zeby sie zalic u zalac nad soba jesli ktos ma taka ochote !!! ale ty tego nie wiesz bo widac na ilu forach bylas i jak sie zachowujesz tutaj wiec zrob to samo co z tamtymi poprostu sobie idz.

O jej znów nieporozumienia,a było już naprawde miło.Amelka już włazi wszedzie i chodzi do okoła mebli mały skarbek wszedzie jej pełno,i chyba nastepny ząbek idzie bo cos skrzeczliwa.A co do nocniczka to mamy ale jakos niemam czasu co chwile ją sadzać i zmuszac do czegos ,zaraz wstaje i jak założe pieluszke to siusi i kupka jest wiec poco mamy sie meczyc.Ale różne są dzieci i różne upodobania.

A mój Kubasek dziś sam siedział bez podpierania się!W łóżeczku przy szczebelkach się na początku trzymał ale potem puścił i bawił się poduszką(to jego ulubiona zabawka hihi oddałam mu mojego jaśka bo bez niego nie uśnie lubi się do niego przytulać)Pewnie po tych ćwiczeniach które będziemy mieć sam będzie pięknie siadał nawet:)
A co o tych gołąbkach myślicie?Ugotować mu czy lepiej nie?

Ostatnia edycja:
reklama
widze ,ze musze udzilic co poniektorym nagany. mam gdzies czy ktos sika na kibel nocnik czy spuszcza wode i uzywa jeszcze domestosa w wieku 9msc:baffled:
ale nie wyzywajciesie nawzajem plisssss;-)
Monika, nie wie jak ty masz czas sledzic wszystkie posty Ewy, majac 3ke dzieci, podziwiam cie:-D:-D:-D ja przy jedym nie mam az tyle czasu na forum czytam was codzinnie ale nie amm weny sie udzielac az tak czesto:sorry2:
Ale skoro twoje dziecko juz na sedesie siedzi i robi:szok: to musicie byc bardzo zoorganizowana rodzinka:-) brawo.
Prosze cie bys nie wytykala cos takiego,ze ty nie karmisz wiec inne tez juz nie powinny.Nie rob zadymy, okej?
Kilka z nas nie moglo karmic prawie w ogole bo albo malo pokarmu, albo wcale albo alergia.....

Niestety Monika nie kwalifikuje sie na bana...jeszcze:crazy:
Na forum styczniowek nie mozna od dluzszego czasu porozmawiac na zaden temat oprocz kt rano wstal, zrobil kupe i poszedl spac, nie mozna dyskutowac bo zaraz zaczynaja sie obelgi i wyzwiska, przykre to:no:

Do góry