Witamy u nas pogoda dzis niezabardzo mgła straszna.Awczoraj było naprawde pieknie.Amelka była naprawde grzeczna na smetarzu nawet musielismy sie wracać ze samochodu bo mała zostawiła u dziadzi na grobie smoka ,wiec znów troche posiedzielismy i nawet powiedziała dziadzia byłam wszoku papa zrobiła.Potem pojechalismy na impreze bo szwagier miał urodziny wiec troszke zabalowałam głowa mnie boli ,mąż prowadził.Dzisiaj u mamusi na obiedzie byłam a teraz czekam za goscmi.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dziewczyny czy ktoras z was ma Parowar ??? ja mam zamiar kupic tylko czy to sie sprawdza ??? przydaje ???
Witam!Niedawno wróciliśmy od rodzinki(80 km)bo jechaliśmy na groby.Zapomniałam wziaść nocnik i muszę się Wam pochwalić że Mikołaj ładnie zrobił kupkę do sedesu dziś rano i wczoraj.A wogóle to cały czas był grzeczniutki i zaakceptował łóżeczko turystyczne i spał w nim ładnie.
I co tak panikujesz-JA NIE KARMIE MIKOLAJA JUZ 3 TYG I JAKOS KRZYWDA MU SIE NIE DZIEJEU nas smutno, muszę dziś dzwonić do KOnstancina i potwierdzić lub odwołać rezerwację. Chodzi o wyjazd Juli do szpitala.
Dziewczyny, pomóżcie, co o tym sądzicie, bo mi to się już ryczeć chce
https://www.babyboom.pl/forum/karmi...sia-czy-jeszcze-bedzie-chcial-pomozcie-20119/
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
monika tyle razy ci pisalysmy zebys myslala zanim cos napiszesz !!!
Ewa chce karmic dziecko nadal i rozumiem ja bo ja bardzo bardzo zaluje ze nie moglam dlugo karmic małego wiec wiesz co wsadz se w nos te teksty twoje i zajmij sie sadzaniem mikolaja na kibelek !!!!
Ewa chce karmic dziecko nadal i rozumiem ja bo ja bardzo bardzo zaluje ze nie moglam dlugo karmic małego wiec wiesz co wsadz se w nos te teksty twoje i zajmij sie sadzaniem mikolaja na kibelek !!!!
ewa_adu
Fanka BB :)
I co tak panikujesz-JA NIE KARMIE MIKOLAJA JUZ 3 TYG I JAKOS KRZYWDA MU SIE NIE DZIEJE
Monika, Ty się w mojej kwestii lepiej nie udzielaj. To że Ty nie karmisz dziecka akurat jest dla mnie żadnym argumentem. Podpisuję się pod tym co napisała Aga. NIe będę z Tobą polemizować bo nie warto.
Lepiej zacznij dziecku podcierać dupę jak się wysra
Witam!!!
Agnieszka masz racje, ja też żałuję że nie mogłam długo karmić Celinki:-(
Ewa na pewno Ci się uda nadal karmić Kubę po powrocie ze szpitala. Trzymam za to kciuki.
U nas paskudna pogoda od wczoraj, mgła i zimno.
Celinka była bardzo grzeczna na cmentarzu, całą msze wytrzymała 2 godziny, tylko chodzić musiała. Wczoraj za to była nieznośna jak goście do teściowej przyjechali, aż musieliśmy ją do domu zaprowadzić i została z babcią. A tak chcieliśmy żeby kuzynostwo męża ją poznało. Za to wiemy że Celinka będzie miała 3 kuzynostwa, rodzinka się rozrasta!!!
Agnieszka masz racje, ja też żałuję że nie mogłam długo karmić Celinki:-(
Ewa na pewno Ci się uda nadal karmić Kubę po powrocie ze szpitala. Trzymam za to kciuki.
U nas paskudna pogoda od wczoraj, mgła i zimno.
Celinka była bardzo grzeczna na cmentarzu, całą msze wytrzymała 2 godziny, tylko chodzić musiała. Wczoraj za to była nieznośna jak goście do teściowej przyjechali, aż musieliśmy ją do domu zaprowadzić i została z babcią. A tak chcieliśmy żeby kuzynostwo męża ją poznało. Za to wiemy że Celinka będzie miała 3 kuzynostwa, rodzinka się rozrasta!!!
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Witam
U nas nic sie nie dzieje, kacperek nie ma ani jednego ząbka i tez nieraczkuje, choc podnosi pupke i jest juz na czworaka ale panikuje ale nie marwie sie jego rozwojem bo ma jeszcze czas.
Co do nocniczkó,ja mam dziwne uczucie ze przesadzacie troszke , super ze robia w nocniczek ,ale one maja po 9 -10 miesiecy, nie oczekujmy od nich cudów!
Sobota nam przeszła super, piękna pogoda mały spokojny-choć troszkę przeźiebiony, wczoraj za to byliśmy w Łodzi na grobach rodziny mojego męża, boże 4 cmentarzem, giry bolały, na dodatek sie przeziębiłam, poprostu nie nawidze tam jeździc, jeszcze w drodze powrotnej mgła-ehhhhhhhh
A tej książe śpi a ja odpoczywam, jakie witaminki podawacie swoim pociechom?
U nas nic sie nie dzieje, kacperek nie ma ani jednego ząbka i tez nieraczkuje, choc podnosi pupke i jest juz na czworaka ale panikuje ale nie marwie sie jego rozwojem bo ma jeszcze czas.
Co do nocniczkó,ja mam dziwne uczucie ze przesadzacie troszke , super ze robia w nocniczek ,ale one maja po 9 -10 miesiecy, nie oczekujmy od nich cudów!
Sobota nam przeszła super, piękna pogoda mały spokojny-choć troszkę przeźiebiony, wczoraj za to byliśmy w Łodzi na grobach rodziny mojego męża, boże 4 cmentarzem, giry bolały, na dodatek sie przeziębiłam, poprostu nie nawidze tam jeździc, jeszcze w drodze powrotnej mgła-ehhhhhhhh
A tej książe śpi a ja odpoczywam, jakie witaminki podawacie swoim pociechom?
Witam moja niunia wstała ma mały katarek i my zresztą też.Witaminki daje "C "5 kropli dziennie i Vibomil 5 kropli.
Ewa karm małego długo ja głupia byłam i tylko 3 miesiące karmiłam teraz żałuje ale jest już za pózno.A nic ci niedoradze ale za to wierze że czas rozłoki szybko minie i mały nadal bedzie sał piers życze ci tego.
Ewa karm małego długo ja głupia byłam i tylko 3 miesiące karmiłam teraz żałuje ale jest już za pózno.A nic ci niedoradze ale za to wierze że czas rozłoki szybko minie i mały nadal bedzie sał piers życze ci tego.
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
jagna, nutka, salik dzięki za wsparcie ...