reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witamy u nas pogoda dzis niezabardzo mgła straszna.Awczoraj było naprawde pieknie.Amelka była naprawde grzeczna na smetarzu nawet musielismy sie wracać ze samochodu bo mała zostawiła u dziadzi na grobie smoka ,wiec znów troche posiedzielismy i nawet powiedziała dziadzia byłam wszoku papa zrobiła.Potem pojechalismy na impreze bo szwagier miał urodziny wiec troszke zabalowałam głowa mnie boli ,mąż prowadził.Dzisiaj u mamusi na obiedzie byłam a teraz czekam za goscmi.

reklama
Witam!Niedawno wróciliśmy od rodzinki(80 km)bo jechaliśmy na groby.Zapomniałam wziaść nocnik i muszę się Wam pochwalić że Mikołaj ładnie zrobił kupkę do sedesu dziś rano i wczoraj.A wogóle to cały czas był grzeczniutki i zaakceptował łóżeczko turystyczne i spał w nim ładnie.

monika tyle razy ci pisalysmy zebys myslala zanim cos napiszesz !!!

Ewa chce karmic dziecko nadal i rozumiem ja bo ja bardzo bardzo zaluje ze nie moglam dlugo karmic małego wiec wiesz co wsadz se w nos te teksty twoje i zajmij sie sadzaniem mikolaja na kibelek !!!!

I co tak panikujesz-JA NIE KARMIE MIKOLAJA JUZ 3 TYG I JAKOS KRZYWDA MU SIE NIE DZIEJE

Monika, Ty się w mojej kwestii lepiej nie udzielaj. To że Ty nie karmisz dziecka akurat jest dla mnie żadnym argumentem. Podpisuję się pod tym co napisała Aga. NIe będę z Tobą polemizować bo nie warto.
Lepiej zacznij dziecku podcierać dupę jak się wysra :D

Witam!!!
Agnieszka masz racje, ja też żałuję że nie mogłam długo karmić Celinki:-(
Ewa na pewno Ci się uda nadal karmić Kubę po powrocie ze szpitala. Trzymam za to kciuki.

U nas paskudna pogoda od wczoraj, mgła i zimno.
Celinka była bardzo grzeczna na cmentarzu, całą msze wytrzymała 2 godziny, tylko chodzić musiała. Wczoraj za to była nieznośna jak goście do teściowej przyjechali, aż musieliśmy ją do domu zaprowadzić i została z babcią. A tak chcieliśmy żeby kuzynostwo męża ją poznało. Za to wiemy że Celinka będzie miała 3 kuzynostwa:-D, rodzinka się rozrasta!!!

Witam
U nas nic sie nie dzieje, kacperek nie ma ani jednego ząbka i tez nieraczkuje, choc podnosi pupke i jest juz na czworaka ale panikuje:) ale nie marwie sie jego rozwojem bo ma jeszcze czas.
Co do nocniczkó,ja mam dziwne uczucie ze przesadzacie troszke , super ze robia w nocniczek ,ale one maja po 9 -10 miesiecy, nie oczekujmy od nich cudów!
Sobota nam przeszła super, piękna pogoda mały spokojny-choć troszkę przeźiebiony, wczoraj za to byliśmy w Łodzi na grobach rodziny mojego męża, boże 4 cmentarzem, giry bolały, na dodatek sie przeziębiłam, poprostu nie nawidze tam jeździc, jeszcze w drodze powrotnej mgła-ehhhhhhhh
A tej książe śpi a ja odpoczywam, jakie witaminki podawacie swoim pociechom?

Witam moja niunia wstała ma mały katarek i my zresztą też.Witaminki daje "C "5 kropli dziennie i Vibomil 5 kropli.
Ewa karm małego długo ja głupia byłam i tylko 3 miesiące karmiłam teraz żałuje ale jest już za pózno.A nic ci niedoradze ale za to wierze że czas rozłoki szybko minie i mały nadal bedzie sał piers życze ci tego.

reklama
Do góry