reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam my po wizycie u endykrynologa mała ma zwiekszoną dawke o 1 tabletke tygodniowo,a takto mamy zacząć raz w tygodniu mierzyc wzrost.Kupię miarke w sklepie i na scianie powieszę,nastepną wizyte mamy dopiero 23 marca ale wyniki mamy zrobić w lutym i poimformować lekarke telefonicznie.A co do zasiłku pielegnacyjnego to wypełni mi papiery i 9 listopada mam jechac je złożyć wiec zobaczymy co dalej.Lekarka powiedziała że zazwyczaj przyznawają dziecią jak maja wade rozwojową a moja jak na szczescie i dzieki bogu rozwija sie dobrze,wiec spróbuje złożyć może akurat sie uda.
Pogoda u nas kopszmarna cały dzień poda,ja coś kaszel dostałam i gardło mnie boli i niemogę całować moich Dziewczynek tak mocno bo boję sie że sie zarażą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.U nas Kuba dziś szalał zmęczył mnie totalnie już śpi i ja już też się kładę.Dziś udało mu się przy szczebelkach na kolana podciągnąć i tak sobie stał,szkoda że mnie w domu akurat nie było byłam z mamą na zakupach:(Mąż widział chciał fotkę pstryknąć ale nie zdążył:(

hej.
moja siostra dzisiaj rano urodzila dziewczynke:) wazyla 3900 ale nie zdazylam zapytac z tego wszystkiego ile mierzyla. po porodzie hiacynta miala straszny krwotok, i do tej pory podaja jej krew.... plakalismy wszyscy przez pol dnia, ja tutaj a reszta w szpitalu bo z hiacynta bylo bardzo zle, lekarze miielli wycinac jej macice... a jeden jakis dyrny powiedzial do jej meza, ze "lepsza zona z macica w trumie niz zywa bez macicy", jakis nie wiem nawet jakich slow tu uzyc, bo mnie calatrzesie jak sobie to przypomne..... ale na szczescie juz jest poprawa.dzwonilam do hiacynty i mowila, ze jak sie obudzila to nie wiedziala czemu radek placze, ale jej nic nie powiedzial czemu... dobrze sie czula i miala dobry chumor... mam nadzieje, ze najgorsze juz za nimi...

Kasiu gratuluje siostrzenicy. Napisz jak się siostra czuje. A tego lekarza to tylko .....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Celinka zdrowiutka, wyszedł jej pierwszy ząbek, prawa dolna 1:-D:-D:-D Ja znowu poszkodowana, rozwaliłam palca u nogi w weekend i podeszła mi ropa ledwo chodzę, chyba u chirurga wyląduję:-(.

bylam wczoraj z wikusiem u pediatry i nie ma pleśniawek on sie poprostu gryzie w dzisełka , wiec moze i lepiej ze nie ma plesniawek.

Ewa trzymam kciuki zebyś dalej mogla małego karmić piersia, a czemu nie mozesz go ze sobą wziąść ???

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków które w ostatnich dniach obchodziły swoje miesięcznice:-):-):-)
U nas wczoraj była cudowna pogoda normalnie wiosenna.W związku z tym poszliśmy z Kubusiem na spacer na cmentarz i wypróbowaliśmy od razu kombinezon i nowe buciki.U nas wszystko Ok.Kuba nadal przesypia noce a teraz mam pewność że rozwolnionko które miał ostatnio było spowodowane ząbkami.Wyszły mu i jest spokój.Ciekawa jestem kiedy teraz następny ząbalek się pokaże.Ja uczę się do testów na prawko w sumie dobrze mi wychodzą ale boję się że spanikuję czy coś i uwalę:-(

Do góry