salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jesli to ma pomoc malemu to 3 dni bede mu smarowac jak nie pomoze to idziemy do lekarza niech przepisze cos innego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po porannej rozmowie z Ewa poleciałam do sklepu i kupiłam APHTIN posmarowalam rano i teraz po obiadku i przed spaniem posmaruje i mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzimy, dobrze ze malego nie boli to i aptety ma caly czas taki sam wiec dobrze ze szybko zobaczylam to, ale dziekuje za wszystkie rady.
Jagna wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy ślubu :-) baw sie dobrze.
Maleństwo to dobrze ze Kubusiowi przeszlo wszystko.
Paulinek ja juz kiedys to czytałam o tym nocniku, ktoras z dziewczyn to pokazala nam, ale ja i tak bede sadzac swoje dziecko , dlugo nie siedzi, nocnika sie nie boi a siusiu robi wiec krzywdy chyba mu tym nie zrobie.
Mój w ubraniu siedzi spoko . Ale gołą dupą nie ma szans - uciekaCo do nocnika to mojego szkraba nocnik "parzy" usiądzie na chwilę ale zaraz wstaje i "leci" dalej.Więc nic na siłę-czekamy.