reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
po porannej rozmowie z Ewa poleciałam do sklepu i kupiłam APHTIN posmarowalam rano i teraz po obiadku i przed spaniem posmaruje i mam nadzieje ze szybko sobie z tym poradzimy, dobrze ze malego nie boli to i aptety ma caly czas taki sam wiec dobrze ze szybko zobaczylam to, ale dziekuje za wszystkie rady.

Jagna wszystkiego dobrego z okazji 2 rocznicy ślubu :-) baw sie dobrze.

Maleństwo to dobrze ze Kubusiowi przeszlo wszystko.

Paulinek ja juz kiedys to czytałam o tym nocniku, ktoras z dziewczyn to pokazala nam, ale ja i tak bede sadzac swoje dziecko , dlugo nie siedzi, nocnika sie nie boi a siusiu robi wiec krzywdy chyba mu tym nie zrobie.

Krzywdy nie robisz szczegolnie jak sie malemu podoba, ale jesli motywacja jest oszczednosc pieluch... Wszystko w rozsadnych granicach.

Ostatnia edycja:
Ale się rozpisałyście.
A więc na wstępie wszystkiego naj naj dla Kamilka Karolka i Nicolki na kolejną miesięcznicę.
Jagna również najlepsze życzenia z okazji 2 rocznicy.Widzę że mamy podobny staż tylko ja z września jestem.
U nas po staremu mały bardzo ruchliwy cały czas na czworakach chociaż jak wstaje i stoi np.przy łóżku to zaczyna się puszczać i po chwili ląduje na pupie.Ale mu się to podoba.
Ząbki nadal mamy tylko 2 i na razie nie widać kolejnych.
Co do nocnika to mojego szkraba nocnik "parzy" usiądzie na chwilę ale zaraz wstaje i "leci" dalej.Więc nic na siłę-czekamy.

Aga to sprobuj Dentosept A naprawde rewelacyjny i kosztuje kolo 10 zeta tylko musisz mocno pedzlowac buzie gazikiem bo ja robilam to delikatnie i nie pomagalo az wkoncu sie rozsialo, wiec sprobuj po co ma pozniej cierpiec,

Karolek dziekuje za zyczenia i przesyla buziaki dla innych solenizantow :-):-):-):-) widze ze tu dyskusja o nocnikach a ja nawet jeszcze nie kupilam i raczej watpie zeby Karol siedzial na nim piec sekund :-D .Wiktoria przyniosla jakas wirusowke ze szkoly i w poniedzialek bylam z cala trojka u lekarza facet prawie zemdlal jak zobaczyl nas troje :-Di oczywiscie goraczka 40 st wymioty wszyscy myslalam ze padne a na drugi dzien spoko wszyscy wariuja najbardziej Karol :rofl2: oczywiscie to gardlo az maja wrzody fatalnie to wyglada
Karolek mowi mama,ide i dziadzia najczesciej dziadzia ide uwielbia go no i czasem mowi tata ale tylko jak tata jest w domu a ja dzis bede malowac hol w moim domu na dole bo panele juz polozylam a wszystko mnie boli no i mozna juz zakladac lustro kibelek prysznic i wszystkie wieszaczki w lazience ale to juz moj tato moze go namowie dzisiaj strasznie sie ciesze tylko boje sie jaka bedzie jazda zanim Karol sie przyzwyczai do nowego domu jak mu przestawilam luzeczko to nie chcial spac a co bedzie tam przez pare dni :baffled: pozdrawiam

reklama

Witaj :)
Niestety miałam problem z wysłanie prywatnej wiadomości dlatego znalazłam Cię tu.
W końcu ktoś z Torunia. Bardzo się cieszę. Ja mieszkam na Rubinkowie.
Widzę że rodziłaś 9 miesięcy temu. Napisz mi jak teraz wygląda nasza porodówka i oddział poporodowy. Jak ja rodziłam prawie 4 lata temu to najbardziej brakowało mi odwiedzin rodziny. Byłam wykończona po porodzie i marzyłam aby ktoś chodziaż trochę popilnował malucha. Napisz mi proszę czy nadal są zabronione.
Pozdrawiam

Do góry