reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
oczywiscie ze drogą nie chodzi :-) tez by mi sie przydały.
helenko wez mu j.aja utnij !!! jak on mogl.
pam a ty juz zdrowa jestes ze do pracy wracasz ???
na zdjeciach wiki dzisiaj na nocniczku rano :-)
u nas nic nowego ...
helenko wez mu j.aja utnij !!! jak on mogl.
pam a ty juz zdrowa jestes ze do pracy wracasz ???
na zdjeciach wiki dzisiaj na nocniczku rano :-)
u nas nic nowego ...
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Agus tak zdrowa na 100% to ja już nie będę.A do pracy idę bo mnie już szlak trafia w domu muszę wyjść do ludzi.I tak siedziałam na L4 ponad 2 miesiące.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
aha no to nie zazdroszcze, ale uwazaj na siebie kochana :-)
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
Sufity w dwoch pomieszczeniach do wymiany nie wiem jeszcze co ze scianami okarze sie jutro jeszcze facet beszczelnie twierdzi ze to nie jego wina tylko on tam byl to kto to zrobil duchy?
Aga Wikus coraz fajniejszy
Aga Wikus coraz fajniejszy
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Dziewczyny a od kiedy można dzieciom podawać pieczywo?Orientuje się któraś?Tak sie zaczęłam nad tym zastanawiać...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
helenko dziekujemy :-) i trzymaj sie jakos.
malenstwo Wikus je juz chlebek od dawien dawna, i codziennie rano ze mna sniadanko juz normalne :-)
malenstwo Wikus je juz chlebek od dawien dawna, i codziennie rano ze mna sniadanko juz normalne :-)
Tak,chlebek można dawać.Czytałam że od 9 m-ca można tosty lub małe kanapeczki.A jak jest więcej ząbków to całe jabłuszko można dać do rączki.Jak to dobrze że nie trzeba trzeć cały czas.Mikołaj jak chce to sam ściąga z półeczki a ja wtedy mu obieram i jak zjada.Ostatnio prawie całe,tak mu smakowało.A,i bardziej niż chlebek lubi Hippolitki.I jak Bartek weźmie go na barana to trzyma się za jego uszy albo wali go po głowie.Acha jak chcecie a nie macie to możecie ściągnąć sobie książkę kucharską z Bobovity-fajne są przepisy.
malenstwo23
Mama Kubusia:)
A ja z małym idę dziś do lekarza.Kicha pokasłuje i dziś miałam wrażenie że ciężko mu się troszkę oddycha.Od razu zapytam czy ta jego niechęć do siadania jest normalna i w ogóle.Dzięki Kochane za odpowiedź więc dziś Kubasek dostanie kanapeczkęA czy chlebek z ziarnem też już można?Bo u mnie w zasadzie taki się kupuje i bułki.Co lepsze?Chlebek z ziarnem czy bułka?Z odrobiną masła chyba można co?
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Mój Kubalek jada z nami normalne śniadanie, typu kanapka np z szyneczką i masłem. I popija herbatką z cytrynką