reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Salik agnieszka ale duży chłopak i ładniutki,fajowe zdiecia.Amelk podobnie sie bawi,tylko że teraz wstaje i wywala wszystko poza szczebelki.

HEjka.A u nas znowu nocna pobudka o 1.00 i walka do 3.Ja nie wiem moje dziecko robi się gorsze do spania niż jak było małe.A dziś od rana jszcze nie spał.Byliśmy na zakupach bo młody nie miał jeszcze czapki i rękawiczek na zimę.Teraz leży w łożeczku i się bawi ale widzę że mu się oczki kleją więc może.....:-)

kiedy dzieci moga dostac jakiegos chudego twrogu ??? albo owsianki ???
Aga ja podaje już Celince owsiankę Bobo Vity. Fajną sygnaturkę masz.

A ja się zastanawiam czy Kuba wirusa jakiegoś złapał czy ząbki może będą się wyrzynać.Dziś miał rozwolnienie lekkie ale dałam mu smectę i się uspokoiło.Jakoś tak dziś też marudził płakał nie bardzo chcial jeść a dziąsełka na zaczerwienione wyglądają.Na szczęście teraz śpi sobie spokojnie.
Może to ząbki. A jak podajesz smecte, bo ja mam ale mama kupiła bez ulotki i ostatnio jak dawałam, to 1/4 saszetki.

Celinka też dzisiaj w nocy niespokojna była, 10 razy wstawałam a o 1 musiałam w wózku ją zaśpić.
bv h f hfdfH GBF CVCHM,M,M GHHHJNBVL,M FDM , MNM NM NMMMMNN: TO POZDROWIONKA OD CELINKI
Pozatym dzisiaj grzeczna była ,,,

Aga Salik ja też Kubie owsiankę z Bobovity daję i wcina ją aż mu się uszy trzęsą.
Jagna mi w aptece kobitka powiedziała żeby tak troszkę tylko wsypać do szklanki i rozrobić.jedna saszetka mi na 5 albo i 6razy starczyła.Dziś jeszcze małemu dałam deserek z jagodami,już jest dużo lepiej,na wszelki wypadek jeszcze wodę daję mu tylko butelkową i na niej robię mleko.
A tak poza tym Kuba szaleje ostatnio zaczął mówić tata moje dziecko się rozmowne robi:)Teraz leży sobie najedzony i rozgląda sie po pokoju a ja idę z psem na spacer:)

reklama
Aga ja myślę że nie powinna zaszkodzić tylko musiałabyś ją ugotować na wodzie i później z mlekiem modyfikowanym lub swoim połączyć.Gdzieś czytałam że naszym kluskom to już i kasze można normalnie dawać do obiadu.Typu gryczana czy jęczmienna.Ale ja chyba z takimi kaszami jeszcze poczekam.

Do góry