malenstwo23
Mama Kubusia:)
Dołączamy się do życzeń!Wszystkiego naj naj naj:-):-):-)wszystkiego dobrego dla Filipka- majopy na kolejną miesięcznice :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączamy się do życzeń!Wszystkiego naj naj naj:-):-):-)wszystkiego dobrego dla Filipka- majopy na kolejną miesięcznice :-)
Ja jestem,wczoraj dzwoniła siostra że jej meża siostry synek jest w stanie krytycznym dostał zapalenie opon mózgowych,niemiałam ochotu nawet pisać.Ale dzieki Bogu stan sie poprawił ale skutki uboczne mogą dopiero pózniej.
Amelka dzis wstała o 4 rano i niechciała spac zaczeła sie bawić i gadac,a teraz odsypia nocke,tylko ja niemam czsu sie połozyć.[/quete]
Nutka, nic małemu nie będzie. Mój kolega miał zapalenie opon mózgowych, a teraz jest najlepszy na studiach, ma taką pamięć, że cho cho.
Aga ja dawałam taką owsiankę, ale nie smakowała, to kupuję z Bobo Vity.
Ja dzisiaj dałam Celince jogurt malinowo truskawkowy Hippa od 6 miesiąca, jak się nic nie będzie działo to za tydzień dostanie zwykły jogurcik. Mam już sposób na jedzenie zupek, zje zupkę jak jest dużo liści pietruszki, selera, magi i pora, oczywiście je wyrzucam ale one dają smak. No i mała nie zje mleczka jak jednocześnie bawić się nie będzie. Nie ma czasu na jedzenie, ale na zabawę zawsze.
My też się dołączamy!!!wszystkiego dobrego dla Filipka- majopy na kolejną miesięcznice :-)