reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja jestem,wczoraj dzwoniła siostra że jej meża siostry synek jest w stanie krytycznym dostał zapalenie opon mózgowych,niemiałam ochotu nawet pisać.Ale dzieki Bogu stan sie poprawił ale skutki uboczne mogą dopiero pózniej.
Amelka dzis wstała o 4 rano i niechciała spac zaczeła sie bawić i gadac,a teraz odsypia nocke,tylko ja niemam czsu sie połozyć.[/quete]
Nutka, nic małemu nie będzie. Mój kolega miał zapalenie opon mózgowych, a teraz jest najlepszy na studiach, ma taką pamięć, że cho cho.
Aga ja dawałam taką owsiankę, ale nie smakowała, to kupuję z Bobo Vity.

Ja dzisiaj dałam Celince jogurt malinowo truskawkowy Hippa od 6 miesiąca, jak się nic nie będzie działo to za tydzień dostanie zwykły jogurcik. Mam już sposób na jedzenie zupek, zje zupkę jak jest dużo liści pietruszki, selera, magi i pora, oczywiście je wyrzucam ale one dają smak. No i mała nie zje mleczka jak jednocześnie bawić się nie będzie. Nie ma czasu na jedzenie:rofl:, ale na zabawę zawsze.

witam!Mikołaj zdrowieje:tak::tak::tak: ale w nocy cały czas się budzi.Raniutko wypija kaszkę i idzie spać:tak::tak::tak:budzi się na obiadek i czasem też zasypia.Nie wychodzę z nim jeszcze ale zrobiło się ciepło to wyjdziemy za jakiś czas pewnie.

A u nas też sie ładnie zrobiło cieplutko,poszłam z Kubusiem do sklepu i skopał kocyk który wylądował na podłodze i był baaardzo z siebie zadowolony:)Mój mały tak powoli do raczkowania się podnosi siedzieć to mu się nie chce za bardzo chociaż jako tako mu wychodzi on woli skakać na brzuszku i na ramionkach się podnosić:)Dziś dałam mu na obiadek marchewkę,ziemniaczka i pulpecika,wszytkiego nie dał rady zjeść i sie nie dziwię bo tego faktycznie duża porcja wyszła,ale ja mu pomogłam jak już nie mógł i powiem Wam że mi smakowało hihi będę chyba sobie też takie cuda gotowała:)

dziękujemy za zycOnka:tak::tak::tak:
i przesyłam moc całusków dla wszystkich zaległych jubilatów

dla brata bliźniaka Wiktorka i siostrzyczki Marynki moc całusów i samych słonecznych dni na słonku i spacerku:tak::tak::tak:

dawno mnie nie było :baffled:
ale postaram się zaglądać częściej
mój rycerz zajmuje mi większa częśc dnia
jest taki absorbujący zwłaszcza, ze bardzo mało śpi
a dziś mężulo na druga zmianę poszedł więc mam troszkę czasu bo obiadu nie muszę szykować:-p

<<koniczek>>Mikołajka

Załączniki

• Zdjęcie0128.jpg
    Zdjęcie0128.jpg
    69,5 KB · Wyświetleń: 29
reklama
witam :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATOW :-):-):-) Karolciu wlasnie wstal i zaraz bedzie wcinal jakis deserek owsianke moga nasze dzieciaki juz wcinac poprostu trzeba ja na poczatku pare razy rozgotowac na maxa Karolowi daje nasze jedxzenie tylko odkladam i dla nas doprawiam potem wcina jak szalony a sloiczkami pluje na metr daleko :baffled: ze sloiczkow tylko owocki a zaraz bede miala swoje jablka :nerd: pozdrawiam:-D

Do góry