reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
maleństwo - dużo szczęście Wam życzę...

widzicie, a ja tak codziennie wstaje do małej bo ona wciąż się codziennie budzi w nocy i cycka ciągnie... już tam niewiele jest bo połyka raz na 5-6 pociągnięc i je z dwie minuty, ale coś tam je...

widzę że niewiele się tu dzieje ostatnio

maleństwo - dużo szczęście Wam życzę...

widzicie, a ja tak codziennie wstaje do małej bo ona wciąż się codziennie budzi w nocy i cycka ciągnie... już tam niewiele jest bo połyka raz na 5-6 pociągnięc i je z dwie minuty, ale coś tam je...

widzę że niewiele się tu dzieje ostatnio
Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkę
No, ostatnio żadko kto tu zagląda a kiedyś,pamiętacie?Nadąrzyć z czytaniem nie było można.:szok:
Acha i Miki strasznie gryzie mi cycka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocy

Załączniki

• Zdjęcie0123.jpg
    Zdjęcie0123.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie0122.jpg
    Zdjęcie0122.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 18
witam. wszystkiego najlepszego Maleństwo, dużo miłości i samych pogodnych dni w życiu małżeńskim :)
ja też codziennie karmie Nicolke w nocy i nad ranem i jeszcze nigdy nie przespala nocy, ale juz sie przyzwyczailam :) moze kiedys sie oduczy :) jutro nasza pierwsza rocznica ślubu, jejku to juz rok, ale zlecialo :)
ale tutaj pustki ostatnio...

Ostatnia edycja:
Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkę
No, ostatnio żadko kto tu zagląda a kiedyś,pamiętacie?Nadąrzyć z czytaniem nie było można.:szok:
Acha i Miki strasznie gryzie mi cycka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocy
Dużo zdrówka Wam życzę!!!
Monika z tym pisaniem, to chyba jest tak, że nasze szkraby absorbują nas coraz bardziej. U mnie do południa opieka nad małą i gotowanie obiadku. Jak w tym czasie pójdzie spać to cud, po objedzie mąż oblega komputer a ja sprzątam, a wieczorem nie mam siły i chęci na nic, idę spać.

witam. wszystkiego najlepszego Maleństwo, dużo miłości i samych pogodnych dni w życiu małżeńskim :)
ja też codziennie karmie Nicolke w nocy i nad ranem i jeszcze nigdy nie przespala nocy, ale juz sie przyzwyczailam :) moze kiedys sie oduczy :) jutro nasza pierwsza rocznica ślubu, jejku to juz rok, ale zlecialo :)
ale tutaj pustki ostatnio...
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy:-D

my juz po weselu wyspaniu i z naszym maluchem :-) w domku, bylo bardzo fajnie :-) ale ja sie bardzo meczylam juz po 24 ... dawno nie wychodzilam i to moze dlatego ... fotki wstawie pozniej :-)

wiki nie je w nocy od kad skonczyl 4 miesiace i jesc nie bedzie w nocy....

U nas dzisiaj spokojna noc. Katarek już wyleczony hura:laugh2:
Nam czasami zdarzają się przespane noce. Tylko nie wiem od czego jest to zależne, bo co wieczór dostaje tyle samo jedzenia i wykonujemy te same czynności. Wniosek taki, że potrafi przespać noc tylko jej się nie chce:rofl2:
Dziewczyny poradźcie mi: Co możemy kupić teściowi na 75 urodziny:confused::confused::confused: Dodam, że teść jet po udarze ma sparaliżowaną jedną rękę i czasami nie kontaktuje zbytnio.

reklama
Do góry