reklama
maleństwo - dużo szczęście Wam życzę...
widzicie, a ja tak codziennie wstaje do małej bo ona wciąż się codziennie budzi w nocy i cycka ciągnie... już tam niewiele jest bo połyka raz na 5-6 pociągnięc i je z dwie minuty, ale coś tam je...
widzę że niewiele się tu dzieje ostatnio
widzicie, a ja tak codziennie wstaje do małej bo ona wciąż się codziennie budzi w nocy i cycka ciągnie... już tam niewiele jest bo połyka raz na 5-6 pociągnięc i je z dwie minuty, ale coś tam je...
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Maleństwo śliczne fotki.
Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkęmaleństwo - dużo szczęście Wam życzę...
No, ostatnio żadko kto tu zagląda a kiedyś,pamiętacie?Nadąrzyć z czytaniem nie było można.
Acha i Miki strasznie gryzie mi cycka jak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocy
Załączniki
21kasia21
mamcia N&N :)
witam. wszystkiego najlepszego Maleństwo, dużo miłości i samych pogodnych dni w życiu małżeńskim
ja też codziennie karmie Nicolke w nocy i nad ranem i jeszcze nigdy nie przespala nocy, ale juz sie przyzwyczailam moze kiedys sie oduczy jutro nasza pierwsza rocznica ślubu, jejku to juz rok, ale zlecialo
ale tutaj pustki ostatnio...
ja też codziennie karmie Nicolke w nocy i nad ranem i jeszcze nigdy nie przespala nocy, ale juz sie przyzwyczailam moze kiedys sie oduczy jutro nasza pierwsza rocznica ślubu, jejku to juz rok, ale zlecialo
Ostatnia edycja:
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
kasiu wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy ślubu :-) :-* duuuzo radosci, spokoju i milośi n:-*
Dużo zdrówka Wam życzę!!!Ja też w nocy karmię Mikusia a właściwie to nad ranem bo po północy,tak ok.2 i 4 A teraz jak jest chory to pije tylko herbatkę
No, ostatnio żadko kto tu zagląda a kiedyś,pamiętacie?Nadąrzyć z czytaniem nie było można.
Acha i Miki strasznie gryzie mi cycka jak mu daję,na szczęście już czasem tylko w nocy
Monika z tym pisaniem, to chyba jest tak, że nasze szkraby absorbują nas coraz bardziej. U mnie do południa opieka nad małą i gotowanie obiadku. Jak w tym czasie pójdzie spać to cud, po objedzie mąż oblega komputer a ja sprzątam, a wieczorem nie mam siły i chęci na nic, idę spać.
Kasia wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicywitam. wszystkiego najlepszego Maleństwo, dużo miłości i samych pogodnych dni w życiu małżeńskim
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz po weselu wyspaniu i z naszym maluchem :-) w domku, bylo bardzo fajnie :-) ale ja sie bardzo meczylam juz po 24 ... dawno nie wychodzilam i to moze dlatego ... fotki wstawie pozniej :-)
wiki nie je w nocy od kad skonczyl 4 miesiace i jesc nie bedzie w nocy....
wiki nie je w nocy od kad skonczyl 4 miesiace i jesc nie bedzie w nocy....
U nas dzisiaj spokojna noc. Katarek już wyleczony hura
Nam czasami zdarzają się przespane noce. Tylko nie wiem od czego jest to zależne, bo co wieczór dostaje tyle samo jedzenia i wykonujemy te same czynności. Wniosek taki, że potrafi przespać noc tylko jej się nie chce
Dziewczyny poradźcie mi: Co możemy kupić teściowi na 75 urodziny Dodam, że teść jet po udarze ma sparaliżowaną jedną rękę i czasami nie kontaktuje zbytnio.
Nam czasami zdarzają się przespane noce. Tylko nie wiem od czego jest to zależne, bo co wieczór dostaje tyle samo jedzenia i wykonujemy te same czynności. Wniosek taki, że potrafi przespać noc tylko jej się nie chce
Dziewczyny poradźcie mi: Co możemy kupić teściowi na 75 urodziny Dodam, że teść jet po udarze ma sparaliżowaną jedną rękę i czasami nie kontaktuje zbytnio.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiktor przesypial noce do czasu zabkowania ... wiec czekam z utesknieniem na koniec ząbkowania !!!! :-)