reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
helenko super sie zapowiada domek twoj wymarzony :-)
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
a to moj pitus nikt nic nie pisze wiec chyba moge tak sama pisac przynajmniej cos sie dzieje:-) w przyszlym tyg bede malowac na kolorki pokoje bo dol gotowy tylko reszte plytek i panele :-):-):-):-):-):-):-):-) a jesli chodzi o jedxzenie Karolka w nocy to czasem Karol podjada ale czesciej spi cala noc i budzi sie o 6 na mleczko i spi do 7 potem o 9 idzie znowu spac i spi do 11-12 i o 14-15 znowu spanie do 17 -18 potem o 19 kompanie i o 21.30 spanko proscizna
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
super karolek :-)
wiki je ok 5 rano potem spi do 7-8 a potem to juz spi 30 minut przed kazdym posilkiem :-)
wiki je ok 5 rano potem spi do 7-8 a potem to juz spi 30 minut przed kazdym posilkiem :-)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
A mój jest dziś niedowytrzymania.Marudzi od samego rana nie wiem czy to zęby czy znów go coś łapie.Zmierzyłam mu temperaturę ma 37,2 po pachą.Chyba jutro czeka nas wizyta u lekarza.
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
kobiety czy wy wogole zyjecie !!!!!nic sie tu nie dzieje
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja zyje zyje :-)
ja też. Mikuś dalej chory-coś mu się wylęgło,jutro idziemy do lekarza bo ma dużo zaczerwienień na ciele-wygląda na poważną chorobę:---(Od rana mało jadł,obiadku wcale,kaszki też,dobrze że chociaż na noc wypił.I nawet cycusia nie chciał,chociaż tak na przytulenieja zyje zyje :-)
dziewczyny czy to normalne że moje dziecko robi juz same takie "normalne kupy"?? tzn. bobki takie same, twarde, a nie jak do tej pory... i że mogłaby pic herbatki jedna za drugą...?? ja staram sie jej dawać wodę sama letnią do picia z odrobiną tylko herbatki, bo jeśli ona tak dużo tego pije to może lepiej żeby nie dawać półtorej łyżeczki jak pisza na opakowaniu tylko mniej?
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)
witam dziekujemy wszystkim za zyczenia a dzien jak i wieczor uwazam za bardzo udany nicolka tez byla nawet grzeczna, z malymi wyjatkami;-)
dziuba, nicolka tez takie kupki robi juz od dawna, nie wiem czy to normalne ale chyba tak za to dzis jej sie odmienilo po kolacji i mezulka troszke obrudzila ( tak na prezent rocznicowy ;-) ha ha ha hih ihihhih;-)
dziuba, nicolka tez takie kupki robi juz od dawna, nie wiem czy to normalne ale chyba tak za to dzis jej sie odmienilo po kolacji i mezulka troszke obrudzila ( tak na prezent rocznicowy ;-) ha ha ha hih ihihhih;-)