klik3
Styczeń 2008
pam ja tez skapitulowalam, robilam mleko o 3 w nocy i plakalam z rozpaczy...czemu przegralam....znowu!
wczoraj zrobilam jej mleko o 11 i 4 rano juz bez walki, nie mam sily. wielka przegrana:--(
moze za tydzien sprobuje znowu, nie poddam sie
hm... Ja wstaje 2 razy w nocy tak od 2 tygodni, wcześniej to albo przesypiała noc, albo budziła się raz na mleko, myślę ze po prostu za słabe to mleko dostaje, mam jeszcze mleko z bebiko smaczny sen wiec go wykoncze i kupie bebiko 2 GR, jestem przekonana ze wtedy przespi cała noc... Nikola w ciagu dnia dużo sie rusza i potrzebuje wiekszej dawki tego mleka :-)
Musze sie pochwalić: Dzisiaj zauważyłam ze Nikusi wychodzą pierwsze ząbki, Tyle czasu czekałam czekałam aż sie doczekałam, ale dziwne było to ze nawet Nikusia grzeczna była i dalej jest, zero płaczu i niesprzespanych nocy!!! NO REWELACJA :-)
Kochana i słodziutka jest, cieszy sie ze wszystkiego, zasuwa na czworaka wszedzie, ma pluszka kotka i pieska które wydaja dzwieki, ja mowie gdzie jest piesek hau hau to od razu do niego leci :-) jak mówie gdzie jest kotek który robi miau miau to tez wie który to pluszak jest Skarbik !!!