reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

MALEŃSTWO to i ja się dołączam:
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

reklama
widze wiekszosci na forum nie ma.
Chwale sie - Lena dzis w nocy nie pila mleka, obudzila sie ale ni zjadla wiec jestesmy na dobrej drodze do przesypiania nocki.No i widac jej gorna prawa jedynke:-D

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA NASZEGO KOCHANEGO OLISIA NA 9-MIESIĄCZKÓW.
A mój łobuz dziś urządził nam nocną pobudkę o 2.30 przewinęłam go,dostał herbatki ii nadal wył.No i skapitulowałam - dostał mleko- 210ml łyknął i zasnął.Masakra jak był mniejszy nie jadł w nocy a teraz zaczyna :szok: :szok: :szok:

My też dołańczamy sie do życzeń dla Olisia rosnij zdrowo skarbie.

Malenstwo wiele łask Bożych na nowej drodze życia.

U nas zimno i jeszcze raz zimno,ale na spacerki wychodzimy i własnie zaraz idziemy.

Pam Amelka dzis też jadła w nocy a od jakiegos czasu przestpiała całą nocke.

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA NASZEGO KOCHANEGO OLISIA NA 9-MIESIĄCZKÓW.
A mój łobuz dziś urządził nam nocną pobudkę o 2.30 przewinęłam go,dostał herbatki ii nadal wył.No i skapitulowałam - dostał mleko- 210ml łyknął i zasnął.Masakra jak był mniejszy nie jadł w nocy a teraz zaczyna :szok: :szok: :szok:

pam ja tez skapitulowalam, robilam mleko o 3 w nocy i plakalam z rozpaczy...czemu przegralam....znowu!:rofl2::baffled::crazy:
wczoraj zrobilam jej mleko o 11 i 4 rano juz bez walki, nie mam sily. wielka przegrana:-:)-(
moze za tydzien sprobuje znowu, nie poddam sie:sorry2:

reklama
Do góry