reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ale macie fajnie.A u nas ceny z kosmosu wczoraj szukałam czapki dla małego to ceny 35-40 zł.Powariowali.
A mój mały coraz śmielej staje sobie na własnych nogach.Aż się boję co będzie jak zacznie chodzić bo już teraz problem jest go upilnować :-)

reklama
Powiedzcie jak to jest?,,STARE MAMY,, to zawsze myślałam że to te które zaczęły pisać jeszcze w ciąży.A NOWE?To reszta?Miała być zgoda-nie ma mam nowych czy starych,są MAMY dzieci urodzonych w styczniu 2008 i wszystkie( no,większość)tu nimi jesteśmy.
Anja-jak rozejm to rozejm,no nie?
Bez zbędnych komentarzy,a jak którejś nie lubicie czy nie podoba Wam się co wypisuje to poprostu nie czytajcie.

Komentarze beda, bo po to jest forum, ale mam nadzieje, ze obedzie se bez wulgaryzmow:confused:
I tak jak mowila Ola roznimy sie pod wzgledem podejscia do zywienia dzieci, podzial na NOWE (mamy gdzie zroznicowana dieta ich dzieci szokuje ) STARE mamy, ktre sa bardziej nazwijmy to konserwatywne , stad ten podzial i ani moderator ani admin ani nawet bill gates nie jest go w stanie go zmienic. musiy po prostu z tym zyc, ale komentarze (czasami nawet ostre) BEDA i musza byc, bo to nie jest twarzystwo wzajemnej adoracji ale forum gdzie wyrazamy swoje opinie i poglady, przyjaznimy sie albo nie trawimy na wzajem...zycie:nerd:

Ola nie dobijaj mnie wlasnie 2 dni temu poszlam do HM, kupilam sliczne ciuszki wydalam za 3rzeczy 30EURO! uwazam ,ze za rajstopki jakie by one nie byly, 35 zeta to juz lekkie przegiecie cenowe:crazy:
nastepnym sezonie planuje pojechac wlasnie do amsterdamu czy londynu na zakupy dla dziecka, bo kupowac w PL to..:baffled:

ja za czapkę zimową w HM zapłaciłam 10zł, w przecenie, do tego rękawiczki po 5zł... rajstopy w Gatta - 9zł, w 5-10-15 non stop mega wielkie przeceny, spiochy za 9zł kupuję, więc jak dla mnie nie tak źle

Komentarze beda, bo po to jest forum, ale mam nadzieje, ze obedzie se bez wulgaryzmow:confused:
I tak jak mowila Ola roznimy sie pod wzgledem podejscia do zywienia dzieci, podzial na NOWE (mamy gdzie zroznicowana dieta ich dzieci szokuje ) STARE mamy, ktre sa bardziej nazwijmy to konserwatywne , stad ten podzial i ani moderator ani admin ani nawet bill gates nie jest go w stanie go zmienic. musiy po prostu z tym zyc, ale komentarze (czasami nawet ostre) BEDA i musza byc, bo to nie jest twarzystwo wzajemnej adoracji ale forum gdzie wyrazamy swoje opinie i poglady, przyjaznimy sie albo nie trawimy na wzajem...zycie:nerd:

Ola nie dobijaj mnie wlasnie 2 dni temu poszlam do HM, kupilam sliczne ciuszki wydalam za 3rzeczy 30EURO! uwazam ,ze za rajstopki jakie by one nie byly, 35 zeta to juz lekkie przegiecie cenowe:crazy:
nastepnym sezonie planuje pojechac wlasnie do amsterdamu czy londynu na zakupy dla dziecka, bo kupowac w PL to..:baffled:

chociaz dołaczyłam tutaj niedawno NOWA to jednak to co dotyczy jedzenia popieram zdanie STARYCH bo nie mam zamiaru faszerować dziecka chemią:crazy:

tez musze wybrac się do H&M ale oczywiście w holandii :-) tutaj ceny sa w mozliwosci portfela:-) ogólnie są tutaj wyprzedaże w innych sklepach i ciuszki sa naprawde jak za darmo:tak: a jak sie widzi takie malutkie ciuszki to jak tu nie kupowac:-):rofl2:

Salik??? co ty tu robisz?????:wściekła/y:
No i zyletkowa przyleciala?!!! Widze ze nowe nie dosc ze mialy swoj wlasny watek to jeszcze sie tu wprosily. Dziewczyny- troche szacunku do wlasnej siebie- gdzie wy macie honor?????
W takim razie - tym razem ja odpadam- nie mam o czym pisac z nowymi KWOKAMI - jakos malo interesujace sa dla mnie wasze posty- sorry!!!!!!!
Pumi, wiesz, ze Cię uwielbiam ale to jest forum publiczne i każdy, poki nie łamie zasad moze tu być. Nie rób nam tego i nie znikaj, bo wiesz, ze dla nas jestes bardzo ważna. Po prostu nie czytaj, ignoruj posty, które Cie nie obchodzą a dziewczyny niech piszą jak chcą. W sumie, każda kocha tu swoje maleństwo i tylko dobro dziecka sie liczy.

Ja tez czytam chociaz wkurza mnie co wypisuja niektore mamuśki. Ale co tam, niech soebie wychowuja jak chca, szkoda tylko dzieci ale my swiata przed takimi nie uratujemy..
Monika- Ty sie lepiej nie wypowiadaj, pisz co u Ciebie i tyle....
Pumi- dajmy spokoj tym paniom, piszmy swoje a one swoje i juz

Ja dzis odwiedzilam lumpeks- wydalalm 50 zeta na ciuszki dla mojego dzieciaczka...Hehehh. Bardzo fajne. Za tydz bede juz w domku to powklejma foty
Borysio dzis przeraczkowal cala chate mojej mamy, wytarl soba kurze i pozwiedzla szafki... :)
a zebow nadal brak

reklama
Teraz dopiero doczytałam. Ja w zasadzie nie zabierałam głosu jako tako w Twojej sprawie Monika, na forum.
Chciałam tylko zauwazyć, ze ty jako jedyna drążysz i grzebierz w zakonczonych konfliktach. Takie osoby są tu nie potrzebne.
Kurcze ja kiedys napisałam, ze my tu szanujemy wyznania i wartosci jakie kazda z was, nas reprezentuje i nie wazne kto w co wierzy byleby nie robiła krzywdy dziecku ale kuźwa, wybaczcie jak mozna byc tak zawzietym i uperdliwym wtedy kiedy nie ma takiej potrzeby. Monika pomysl nad tym.
Bo zamiast napisac jak to bylo dzisiaj na rozpoczeciu roku, przeciez madzw dwoke dzieci w wieku szkolnym i co tam u Mikiego ty sie w g... nie babrzesz.

Do góry