reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witajcie laseczki!!
otwieram ostatnią stronę i co widzę? post mili "...nie będę tego komentować..."
ehh, dlate4go już nawet nie otwieram przeszłych stron bo nie chcę czytać o kłótniach!!
zatem będę bezczelna i napiszę tylko co u nas!
mieszkamy już sami, jest nam naprawdę super! miejsce jest rewelacyjne, blisko do sklepów, gdzie można kupić mydło i powidło, naprawdę wszystko! do przychodni też, do kościola też, do tramwaju, autobusu, wsszystko mamy pod nosem! no i morze... jakieś 400metrów do plaży!! :-D a S jest cudowny dla mnie i małej, spacerują cale dnie, zwiedzamy razem nową dzielnicę, już mamy więcej czasu na przyjemności bo się już rozpakowaliśmy i uporządkowaliśmy... w dodatku S dostał nową pracę, na platformach, co oznacza dużo wiecej kasy, na razie kosztem rozłąki, ale tylko na parę miesięcy... wszystko zaczyna się coraz lepiej układać!!
mili, a jak u Was? jesteście już na swoim mieszkanku?
jeśli doszły jakieś nowe mamy - to witam serdecznie!

reklama
hej Dziuba, super ze sie Wam dobrze uklada i zazdroszcze ze macie tak blisko morze, super. A u na s nie wiadomo cos maz mowil rano ze dzisiaj ale najpierw musi facet gaz naprawic bo cieknie, tez juz bym chciala i im blizej tym bardziej doczekac sie nie moge

witam
ja nigdy do niego nie miałam nie wiem dlaczego ale.... co mi tam
fajniej było to prawda ale moze cos sie ponaprawia Nowe Stare???? nie mam zamiaru sie denerwowac zobaczymy jak to bedzie dalej

Zazroszcze taj bliskosci o morza.................i gratulacje bycia na swoim jest nieporównywalnie INACZEJ lepiej bez mam czy tesciowych

Gabi spała ładnie wiec jestem wyspana i gotowa do sobotniego boju......tymczasem

Witam z rana..................
Dziuba fajnie ,ze już an swoim.......nie ma to jak sami mieszkać..........
Mili spoko też sie doczekasz........................

Moje dziecko jest dzisiaj koszmarne-zęby..............gorne jedynki dziasla na maksa spuchniete a posmarowac nie daje.......biedulek.........zapowiada sie ciezki dzien...............no nic jakos przetrwamy:tak:
Gratulki dla Oskarka zabkow, a dla Kuby nowych umiejetnosci

dziewczyny czy Wasze dzieci też nie lubią zabawek? moja nie znosi bawić się zabawkami, na dodatek jak na stole leży grzechotka i pilot to ZAWSZE wybierze pilota... paski do spodni, aparaty fotograficzne, piloty, telefony, i darcie gazet - to dla Martyny najlepsza zabawa!!

Witam!Napisała Albi-Zyleta ale my przekazywałysmy to normalnie to wy zescie focha strzelały, ze mamy sie nie "wpier...."!!! Tak samo jak wszystkiem mowiecie bo my was nie chciałysmy, bo wy nowe. Kiedy tak powiedziałysmy??. Ciekawe to czemu niektóre "nowe" piszą z nami a nie z wami??To na wątku,,jestem tu nowa,,Tzn.ja mogę pisać z Wami?Jak tak to będę.Tam na nowych jakoś dziwnie jest.
zabijcie mnie , a ja nie wiem o co tu chodzi.... Czy to cytat czy to jakieś stwierdzenia...:-D:-D:-D

Klik, witaj na forum .
Mili, masz rację, szkoda nerwów. Znów kłótnia ni z gruszki, nie z pietrszki. Trza to zlać, po co komentować ........A komoda spoko :tak:Mi się podoba.
Dziubuś, fajnie, że już jesteście na swoim.

Ja jestem jeszcze w Wiśle, ale zaraz jadę do Warszawy po Julusię. Fajna imprezka wieczorem była na dworze, Kubek całą w wózku przespał.

Załączniki

• SDC10212.JPG
    SDC10212.JPG
    155,2 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC10176.JPG
    SDC10176.JPG
    142,8 KB · Wyświetleń: 26
  • SDC10189.JPG
    SDC10189.JPG
    164,9 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Monika ale sama założyłas wątek i chcesz sie z niego wynosic?:baffled::confused::dry:
Założyłam wątek i co z tego?Zostałam poproszona o to.A jak pisałaś ,,myśmy nikogo nie wyganiały,, więc zostałabym z Wami jednak.Mogę?Widziałam że niektóre Nowe pisały już z Wami spowrotem i nic się nie stało,więc?Bo np.dla ewy cyt.,,mogę nie istnieć,,to chyba bym nie przeszkadzała za bardzo.

Do góry