reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi mnie tez sie wydaje ze wy duzo macie tej rehabilitacji. My jezdzimy 2 razy w tygodniu i cwiczymy w domu (choc to nie zawsze nam wychodzi). Thomas rozwija sie w swoim tempie i to ze sam nie usiadzie to jeszcze nie jest tragedia. Mimi potrafi sama stac i to jest duzy sukces dla 7-miesiecznego dziecka. Nie jestem specjalista w tej dziedzinie, ani nie chce straszyc, ale czasami zmeczone dziecko nieczego nie przyswoi i efekt moze byc odwrotny.

reklama
Sylka jak wymyslisz jakas recepte to daj mi znac bo czesto borykam sie z tym samym problemem.Wydaje mi sie,ze nawet to,co wmusze w Zuzika to i tak jest za malo.Banana zjada zawsze ale przeciez nie samymi bananami czlowiek zyje...Najczesciej co 3-4 dzien sie poddaje i dodaje do zupki tego banana.Wtedy je normalnie.Ale chce ja od takich zabiegow oduczyc!Wczoraj ladnie zjadla a dzis znow miala jakies opory :dry: Teraz spi.Jak wstanie to znow sprobuje...

czesc dziewczyny.nieodzywalam sie od rana bo najpierw bylam na badaniach potem u ginekologa.a popoludniu biegalam (wtrakcie deszczu) z kamilkiem po aptekach bo nigdzie niebylo zastrzykow ktore mi przepisal lekarz,a jak wkoncu znalazlam to musialam isc na zastrzyk.jutro rano kolejny. niewazne byleby mi tylko przeszlo.kamil strasznie marudi w nocy sie budzi albo placze przez sen .biedaczek meczy sie tymi zabkami.

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki.Na początek się pochwale-mamy dwie dolne jedynki.
Poszłam dziś na tą kontrolę do chirurga naczyniowego a on kazał mi odstawić te leki które dzień wcześniej zapisali mi w szpitalu.Paranoja jakaś tyle kasy wydałam na tabletki a on każe odstawić.
Muszę iść gdzieś prywatnie się skonsultować bo już sama nie wiem co robić??????

A zapomniałam dodać.Kubuś zaczął dziś klaskać w rączki:)Ucieszy sie dziś z czegoś i zaczął klaskać:)Ja zaraz ide jakis filmik obejrzeć.Miałam poćwiczyć na steperze ale próbowałam dziś odstawić leki od bólu kręgosłupa i jednak nie był to dobry pomysł:(Zobaczymy co rentgen w poniedziałek wykaże....

Cześć kobitki.Na początek się pochwale-mamy dwie dolne jedynki.
Poszłam dziś na tą kontrolę do chirurga naczyniowego a on kazał mi odstawić te leki które dzień wcześniej zapisali mi w szpitalu.Paranoja jakaś tyle kasy wydałam na tabletki a on każe odstawić.
Muszę iść gdzieś prywatnie się skonsultować bo już sama nie wiem co robić??????

Pam buzi dla Oscarita. Koniecznie musisz to skonsultowac z 3 lekarzem tak nie moze byc, ze kazdy co innego.

reklama
hmmmmmmmmmm co tu napisać Gabi tez jakby mniej je za to cycus zawsze i wszędzie !!!!

zasneła odziwo ładnie ale spała dzis dwa razy po ok godzince i marudziła jak diabli łaziła za mną i tylko ja nosić i bawić sie z nią to było ok jak tylko zniknełam jej z oczu łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i beksa

Do góry