reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a co do słuzby zdrowia to tez mam wiele do powiedzenia moze to smieszne ale ostatnio tak sie stało ze mój R musiał isc do szpitala 1,5 godz czekalismy na izbie przyjec zeby zszedł lekarz i stwierdził tak pan musi byc hospitalizowany po czym bez diagnozy wypisany do domu 3 tydz czeka za wypisem a druga sprawa moja narzerka okazuje sie ze jej nie mam poszłam prywatnie fuul serwis badan i okazało sie ze szyjka czysiutka i co ? a za tydzien miałam isc na zabieg czy myslicie ze lekarz by powiedziła porawiło sie Pani nie potrzeba zabiegu NIE pocioł by mnie niewiadomo co byłoby dalej SWINIE szok

Witam :) Mam pytanko Czy wasze pociechy mają już pierwsze ząbki, Moja Nikola jeszcze nie ma żadnego, a nawet nie widzę żadnego oznaku na dziasełkach..
Mam nadzieje ze do roczku pojawia się pierwsze ząbki, a jak nie to chyba powinnam się wtedy martwic...:-(

Witam :) Mam pytanko Czy wasze pociechy mają już pierwsze ząbki, Moja Nikola jeszcze nie ma żadnego, a nawet nie widzę żadnego oznaku na dziasełkach..
Mam nadzieje ze do roczku pojawia się pierwsze ząbki, a jak nie to chyba powinnam się wtedy martwic...:-(
wiesz ze mojemu pierwszy wyszedł we wtorek chyba a 2 w srode :). Ja tu juz wspominalam dziewczynom, ze 90% moich kolezanek to dzieciaki miały po 9 miesiecy jak wychodziły 1 sze zabki. Zreszta najzdrowiej jak szystkie zabkunie wyjdą jak bedą mies skonczone 2,5 roku.

Witam!Napisała Albi-Zyleta ale my przekazywałysmy to normalnie to wy zescie focha strzelały, ze mamy sie nie "wpier...."!!! Tak samo jak wszystkiem mowiecie bo my was nie chciałysmy, bo wy nowe. Kiedy tak powiedziałysmy??. Ciekawe to czemu niektóre "nowe" piszą z nami a nie z wami??To na wątku,,jestem tu nowa,,Tzn.ja mogę pisać z Wami?Jak tak to będę.Tam na nowych jakoś dziwnie jest.

Kur... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo z naszym forum, kiedys bylo super , pomagalysmy sobie na wzajem a odkad pojawily sie NOWE !!!!!!!! ( NUTKI NATKI ,JAGNY I KUZWA ZYLETKI) to mi sie zygac chce jak czytam ich wypowiedzi ciagle to samo ble, ble ble a wiec dziewczyny zniszczylyscie nasze forum wiec wynocha bo ja nie mam zamiaru jestem tu od poczatku i nie pozwole zeby jakies to zniszczyly!!!!!!!! panoszycie sie jakbyscie to wy zalozyly ten watek !!!!!!!! wiec wynocha, zycze milego dnia!:-D:-D:-D

chyba tutaj było dosadnie napisane że nowe mamy maja się wynosić, i to napisała jedna ze starych mam.
czyli osoba która chce pisać z wami kogo ma się spytaćo pozwolenie czy może? i chciałabym wiedzieć jaką krytyke stosujecie podczas wyboru która z mam może a która nie

reklama
Co do powyzszego to NO COMENTS:-D:-D:-D, NIE BEDE POLEMIZOWAC BO SZKODA MI MOJEGO CZASU NA GLUPOTY ZRESZTA NERWOW TEZ!!!!!
Natalka strasznie mi plakala w nocy , obudzila sie o 1 i juz nie chciala spac tylko caly czas plakala, ja mysle ze to ja brzuszek bolal przez te placki ziemniaczane co babka jej dala, niech tylko przyjdzie to normalnie wszystkie kudly jej powyrywam, dzis rano mowilam mezowi zanim do pracy poszedl i powiedzial zebym juz sie nie martwila bo dzisiaj sie wyprowadzamy, moze facet zdazy ten gaz naprawic:tak:

Do góry