reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam
nasz Tobi też ostatnio w nocy sie budzi, ale to pewnie wynik odstawienia od cyca - od dzis biorę leki. No i ząbki pewnie też idą. Nie jest łatwo, ale to głównie Mążuś wstaje. Kochany:tak:
Mam pytanie znów do mam butelkowych. Czy najpierw sypiecie mleko do butelki i dolewacie wody do określonej kreski czy najpierw odmierzona ilość wody a potem dosypujecie mleko? bo inaczej wychodzi.

Teraz będę kupowac podgrzewacz. O rany, miałam nadzieję, że uniknę tych wszystkich zakupów do robienia sztucznego mleczka, chciałam karmić jak najdłużej... ech, smutno mi że przestałam karmić piersią:-(.
Ile w podgrzewaczu można trzymać mleko? Bo na opakowaniu jest napisane że po godzinie już nie jest jadalne. Nie wiem czy nie przesadzają, żeby szybciej lecieć i kupować następne.:baffled:

Anja-nutka ma racje, wystarczyło napisać że to szkodzi, lub np ze Ty bys tego nie podała, widzę ze jedna lepsza od drugiej, ciagle któras jest mądrzejsza, poucza ciągle, zabierzcie się za swoje dzieci a nie za inne, one maja swoje mamy i nie musicie się wtrącać, człowiek uczy się na błędach, wszechwiedzące się znalazly, anja ... troszkę postopuj bo to nie forum na którym się docina komuś !!!!

pandi chyba raczej najpierw leje sie wode i potem dodatje mleka odpowiednia ilosc, A JA mleko trzymam dluzej nawet do 3-4 godzin jak maly nie zje tylko wkladam do takiego termosu i jest albo cieple albo letnie.

Pandi ja najpierw leje wode a potem wsypuje mleko , ja tez mam podgrzewacz i zawsze podgrzewam mleko jak mala sie obudzi, 6 minutek i podgrzane a przez ten czas zabawiam mala zeby nie plakala ale to jest sporadycznie bo teraz staram sie zeby ja nakarmic przez sen kolo 24 i wtedy spi do rana z malymi przerwami gdy wypluje smoczek:baffled:

reklama
Do góry