reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
a ja bym chciala zrobic kus na moja manie tipsowania i znalezc prace wlasnie w tym kierunku tyle ze taki kurs kosztuje prawie 1000 zl :-( i chyba bede musiala czekac az w totka wygram eh....

Ojejty kawał ciężkiej pracy :tak: i obecnie już nieopłacalnej :-( Trzeba się namachac i naprawde naszkolic aby pazurki wychodziły idealne...Kiedys tez uwielbiałam pazurki...a teraz jak mi sie pytają czy robie tipsy na rozmowie to gorączki dostaje hehe :-D

Ojejty kawał ciężkiej pracy :tak: i obecnie już nieopłacalnej :-( Trzeba się namachac i naprawde naszkolic aby pazurki wychodziły idealne...Kiedys tez uwielbiałam pazurki...a teraz jak mi sie pytają czy robie tipsy na rozmowie to gorączki dostaje hehe :-D
Ja dlatego nie robie akryli.....to dziubdzianie jest dobijające...wole makijaże:tak::tak:kocham to co robię i dorabiam sobie w ten sposób w weekendy

Nie mozna tak długo podawać homeopatii........gora 4 dni...........a z reszta to ***** warte.................zwlaszcza dziecku

Ostatnia edycja:
:confused::confused::confused: ale gdzie ja napisałam, ze ty napisałas albo masz na mysli, ze my pracujące to wyrodne :confused::confused::baffled::baffled::szok::confused:

To ja napisałam, że z takim nastawieniem odnosnie pracy i domu - jak ja i ty - czyli pogodzenia obowiązków i stania sie mamą pracującą...niektóre moga pomyśleć, że jesteśmy wyrodne :sorry2:ale nie miałam nic złego na myśli. Nieraz już usłyszałam - chociażby od męża - że jestem egoistką bo powinnam poświęcic sie dla dziecka ... ale ja tak nie potraafię...i czemu tego inni nie moga zrozumieć :confused:

dzieciaka prochami na nc szprycowac :no:beznadziejna jestes i tyle!:wściekła/y:

Nurofen też taki zły, bo ja już nie wiem....stosowałam go doslownie z 3 razy ale za każdym razem pomógł.

Ja dlatego nie robie akryli.....to dziubdzianie jest dobijające...wole makijaże:tak::tak:kocham to co robię i dorabiam sobie w ten sposób w weekendy

I ten hipnotyzujący zapach liquidu hehee... makijaże o tak ! Uwielbiam...z ostatnich nowinek wspaniałych zakupiłam linery do oczu kolorowe - wygladają bosko...mam kolor 1, 5,9,10,12

Extreme-Art-Eye-Liner,16055_1.jpg

Ostatnia edycja:
Dziendobry ja na nogach dziewczynki ładnie śpią.Ja narazie niewracam do pracy w domku czuje sie wspaniale.Dzis jedziemy na zródła geometralne niemoge sie doczekać wejsć do gorącej wody i do solanki ach.Ja chciałam kupić te granulki ale ich niebyło w aptece i niekupłam,i jakos sie obyłam.Ania ja moją Amelke mósze szprycowac tabletkami codziennie.Teraz 29 jedziemy do nefrologa i może niebedzie dostawać furaginu.Aco do letroxsu to napewno do 3 lat ale wiem że to jest jej potrzebne do prawidłowego rozwoju.Ale nieraz sobie tak mysle czy to jej aby na co inne nieszkodzi choćby na wątrobe?Dzis rano lece do przeczkola no dziewczyn pomóc im przy dekorowaniu sali a dziewczynki sie pobawia zabawkami.Ide ciesto upiec do kawy miłego dzionka wam życzymy.

aga sorry ale ciebie to bym na 3 zdrowaski d goracego pieca wklada bys troche zmadrzala, bo normalnie krew mi krzepnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieciaka prochami na nc szprycowac :no:beznadziejna jestes i tynle!:wściekła/y:

No troche przesadziłać po co takie słowa nielepiej wytłumaczyc że to szkodzi w delikatny sposób.Mielismy sobie pomagać a nie wyzywać.

Ostatnia edycja:
hejka:-) u na sniestety noc masakryczna:-( wiki obudziła się o 4 i do 6 sie bawiliśmy z nią... marudna jest:baffled: ale mam nadzieje ze to przez ząbki i szybko minie...
a teraz jak zwykle idziemy na małe zakupy a mała troszke pośpi..
miłego dnia życzymy:-)

reklama
Aga sorry ale Ciebie to bym na 3 zdrowaski d goracego pieca wklada bys troche zmadrzala, bo normalnie krew mi krzepnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieciaka prochami na nc szprycowac :no:beznadziejna jestes i tyle!:wściekła/y:
ania wez sie odwal !!! jak bede chciala to mu wszystko wcisne i gowno ci do tego !!!! lek homeopatyczny a nie narkotyki !!!! i patrz na siebie !!!!

Do góry