reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dziewczyny juz tyle razy mialam was zapytac i ciagle zapominam, ile czasu po odstawieniu od piersi mozna isc je zbadac ???
Nie wiem, ale mówią, że laktacja zanika do pół roku. Jeśli chcesz aby szybciej zanikła możesz pić napar z szałwi lekarskiej.
A u nas pod górkę z powrotem do cycusia, nie chce mała mojego mleczka nawet z butli:-(

u mnie wiki tez niechetnie pije z butli, woli cycusia- ale powoli trzeba skończyć... wczoraj spróbowałam z zasypianiem małej wg książki "języ niemowląt". nie było tak źle:-) teraz musze już codziennie tak robić- mała zasypia sama w łóżeczku co kiedyś było nie do wyobrażenia...
my już kupiliśmy autko, ma on w wyposażeniu też podstawke do bujania i rączke do prowadzenia-jest dobry bo mała nie wypadnie z niego, ale chyba też trzeba będzie kupić cos na biegunach:-)

Załączniki

• DSC04897.JPG
    DSC04897.JPG
    114,5 KB · Wyświetleń: 31
Dziewczyny moja spacerówka z wielofunkcyjnego wygląda dokładnie tak - wg mnie rewelacyjna, stabilna, twarde oparcie, łatwa do pchania hehe i składa się do parasolki:
Brevi B-MAX rewelacyjna lekka spacerówka! Zobacz! (420087227) - Aukcje internetowe Allegro

Stąd sądze że te modele powinien tez być super
http://www.allegro.pl/item416047939_wozek_spacerowy_brevi_grillo_wys_0zl.html
Wózek Spacerowy BREVI B-LIGHT - waga 4,8 kg !!! (416047935) - Aukcje internetowe Allegro
BREVI Wózek spacerowy B-SWEET - NOWOŚĆ!! (419144985) - Aukcje internetowe Allegro

Niunia to przejdź się do sklepu.....przymierz pooglądaj i na allegro zamów........ja zawsze tak robię:tak::tak:

dokładnie hehe

Ostatnia edycja:
witam. dzis piekna pogoda takze spokojnie mozna spedzic caly dzien na dworze.aga i co z dzisiejszym spotkaniem?
ja juz zaliczylam dzis wizyte u ginekologa.noc w miare spokojnie minela

reklama
hej hej,
ja też brałam pod uwagę wózek Brevi, ostatecznie zdecydwałam się na Pliko, ale myślę że i ten Brevi, i Pliko i Inglesina Zippy to trzy takie same wózki tylko inne firmy...
a jesli chodzi o fotelik - ja też chcialam Maxi Cosi, tylko dlatego wzięłam Roemera, że pani w sklepie powiedziala że Maxi Cosi ma sztuczne materiały i często ludzie przychodzą reklamować bo dziecko się poci; my chcieliśmy model Tobi, a tam pas samochodowy trzeba przewlec dookoła fotelika a w Roemerze tylko jest z tyłu w bazie - i stąd nasz wybór i jestesmy baaaardzo zadowoleni jak na razie :)

Do góry