reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pandi takie są oceny testowe Maxi cosi i Romer są najlepszymi fotelikami Mój Piotruś jeżdzi w nim już 2rok i jeszcze pojeździ z rok (on drobniutki a kolejny jest od 15kg-on ma 12,5kg) więc jak to podzielisz na miesiące to wyjdzie nie tak dużo A potem można sprzedać na allegro;-)

foteliki fajne, to takie 0-18?
esti, wytłumacz mi proszę, dlaczego o maxi-cosi mówią, że taki najlepszy, w jakich testach bezpieczeństwa on tak super wypada? i z jakich jest materiałów skoro piszesz o jakości?:confused:
ja ciągle szukam spacerówki, mam kolejne 2 na oku
Spider Solo kolekcja 2008 wyprzedaż tylko 100szt (412776520) - Aukcje internetowe Allegro
*MAGIC 4* 03 /QUINNY ESPIRO BABY DESIGN+OCIEPLACZ (414298709) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciągle nie wiem czy trójkołowce faktycznie są takie niestabilne? bo to podobno jedyna ich wada w stosunku do klasycznych
buziaki dla wszystkich jubilatów:-):-):-)

Polecam strone o FOTELIKACH. To są testy w UE ale testowano go tez w USA i Kanadzie i tam dostał 85% na 100% jak żaden do tej pory.

mnie na maxi cosi po prostu nie stać - zwłaszcza teraz jak mamy tylko jedną pensję dopóki nie zacznę pracować, ale w sklepach sprzedawcy już kilka razy nam mówili, że maxi cosi sa przereklamowane - aż się dziwiłam:confused:
Tobi juz wyrasta z pierwszego fotelika, bo nasz jest do 11 kg - kto mógł wiedziec że syn nam tak szybko urośnie:baffled: i kupiliśmy juz nowy
FOTELIK CONECO ZENITH+GRATISY+POCIĄG EDUKA+ WYS=0 (389230676) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz Tobi waży 11,1 i jeszcze jeździ w starym bo mieści się, ale jesienią jak dojdą kurteczki czy kombinezony to figa, ale póki sie da to używamy tego pierwszego.
Myślę ciągle o tych trójkołowcach, przepraszam, ze marudzę:zawstydzona/y:

Widziałam w piątek wózek w Białwieży jak byliśmy taki sam ale czerwony........benzadziejny na żywo...........koła maciupcie....babka miała problem z przejechaniem po piasku.....a co dopiero po śniegu będzie
Tobi do najlżejszych nie należy i będzie Ci cieżko..powinnaś też mieć duze koła zeby lekko sie prowadził i zwróc uwagę na oparcie.......musi być sztywne żeby pod wpływem ciężaru nie zapadało sie........bo potem będą tak zwane okrągłe plecki
Glowa niema prawa wystawac i nogi musza iec jak najwiecej miejsca zeby mogly lezec a nie wisiec zgiete dziwnie
Najlepeij wybrac sie do sklepu.przymierzyc Tobiego i wtedy na allegro zamowic

Witam...u nas piekna pogoda się zapowiada :-D

Pandorax moja koleżanka ma wózek Spider Solo wg mnie porażka... te kółka nie dość, że prowadzą się jak po grudzie - okropnie ciężko go pchać :baffled: i faktycznie może to przyzwyczajenie:confused:, ale mój czterokołowiec jakiś stabilniejszy sie wydaje... W dodatku ten jej mały w wózu wygląda jakby zapadł się do środka!

Dobrze, że ja kupiłam wózek wielofunkcyjny bo inaczej to wyrzucony pieniądz, maly w gondolce był na spacerze może 4-5 razy! Potem jeździł w foteliku, a jak skończył 4 miesiące jeździ już w sportowym bo w foteliku wyglądał jak szprotek w puszce:laugh2:
Wczoraj zresztą się załamałam, kupiłam małemu 3 dresy miesiąc temu na 12 m-cy i wszytskie już za małe...wczoraj zatem dokonałam zakupu dresiku na 100cm (teoretyznie 18-24 m-ce) i wcale nie jest taki wielki! i bucików z myśla o dreptaniu rozmiar 20 - wkładka 13cm.

Dziewczyny czy któraś z Was ma skoczka?
Myślałam o takim - chociaż sama nie wiem, bo jakieś durne z założenia mi sie to wydaję...
http://www.allegro.pl/item417785813_skoczek_jumpero_fisher_price_najszybciej_k7198.html
Ja kupiłam wczoraj chodzik na Allegro bo w sklepie okazał się 100zł droższy
http://www.allegro.pl/item417545460_chicco_muzyczny_chodzik_dj_nowosc_od_ss.html

Ostatnia edycja:
witam :-)
ja kupilam fotelik CONECO taki sam jak siedzonko do jedzenia tez coneco galileo przetestowalam ostatnio bo bylismy na wikend u brata we wroclawiu 250 km od nas Karolek ani nie pisnal fotelik sie troche rozklada jestem zwdowolona kosztowal300 zl esti Karol nie ma jeszcze zebow choc na dziaslach widac dwie biale kreski ale kiedy sie to wybije :confused: i na razie nie choruje po tych inchalacjach oby tak dalej :tak: no i podnosi dupsko w luzeczku i wstaje bede musiala znowu obnizyc luzeczko :-D
mili mieszkanie na dole mam juz miec w pazdzierniku skonczone bo w tym tyg robiacentralne a potem kafelki 80 metrow wiec z miesiac potrwa a potem pietro i za tydz lub dwa przyjezdza firma klasc dach wiec jeszcze troche pracy mam dzis pewnie pojade po rury do centralnego i do wody znowu szowinisci ze sklepu beda sie na mnie glupio patrzec bo baby do garow a nie do skladow budowlanych :laugh2:

reklama
girly chodzik super , ja chcialam takiego skoczka ale nie stac nas a pozatym nie mam gdzie tego wszystkiego trzymac 2 wozki, husyawak , lezaczek, chodzik, krzeselko do karmienia to juz nie ma miejsca na nic wiecej. podobno to fantastyczna sprawa ten skoczek :-)

ja fotelik mialam z maxi cosi ale tylko dlatego ze dostalam od kumpeli a teraz mam po bracie fotelik sprawdzony i bardzo skuteczny :-)tez mnie nie stac na wydanie tyle pieniedzy na fotelik tym bardziej ze my jezdzimy autem bardzo zadko.

a dziewczyny maja racje pandi ty powinnas miec wozek na 4 kolach nie wiem czy koniecznie pompowanych bo ja mam i taki i taki i oba sa super, ale przy wadze Tobiaszka wozek 3 kolowy moze byc jeszcze bardziej wywrotny.

Do góry