reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moze pominiemy przykry temat sprzatania :-) na razie wole o tym nie myslec tylko sie ciesze z budowy a biorac pod uwage ze wszystko nadzoruje sama i jezdze po jakies kleje i gipsy i rury to mam prawo nie myslec juz o niemilych aspektach duzej chaty :-Dale zawsze po sprzataniu moge poganiac nago po podworku bo mieszkam na uboczu:tak::-D:-D

moze pominiemy przykry temat sprzatania :-) na razie wole o tym nie myslec tylko sie ciesze z budowy a biorac pod uwage ze wszystko nadzoruje sama i jezdze po jakies kleje i gipsy i rury to mam prawo nie myslec juz o niemilych aspektach duzej chaty :-Dale zawsze po sprzataniu moge poganiac nago po podworku bo mieszkam na uboczu:tak::-D:-D
Fajny tak azyl, spokój, cisza:-D. Ja za sąsiadke będe mieć teściową.

Helenko i tego nagiego ganiania ci zazdroszcze, nie tylko po podworku, ale po domu tez, zabaw znajdz mnie, a cos dostaniesz.... A do sprzataznia zagonisz meza. Moj myje okna, bo sa ogromne.
A tak powaznie to ciesze sie bardzo, ze wszystko w porzadku i powoli, ale do celu. W przyszlym roku tez chcemy zaczac budowe i juz sie boje.

Helenko i tego nagiego ganiania ci zazdroszcze, nie tylko po podworku, ale po domu tez, zabaw znajdz mnie, a cos dostaniesz.... A do sprzataznia zagonisz meza. Moj myje okna, bo sa ogromne.
A tak powaznie to ciesze sie bardzo, ze wszystko w porzadku i powoli, ale do celu. W przyszlym roku tez chcemy zaczac budowe i juz sie boje.
Nie tylko Ty:-).
Budowa to nic strasznego, troche nerwów(kiedy uda nam się skończyć itp..), ale pozatym jak frajda, że powstaje nasz dom i tylko nasz:-D

Dziewczyny, czy żeby pojechać za granice Celinka potrzebuje paszport:confused:
Bo mi rodzice chcą jutro jechać do Czech i chcielibysmy sie zabrać z nimi.

reklama
Na wyjazd do Polski "zalatwilismy" dowod osobisty malemu. Bylam rozczarowana - kawalek papierka wydrukowany z kompa z dokejonym zdjeciem, ktorez tez z kompa wydrukowalam. Na granicy z niemcami nie ma juz celnikow. W zeszlym roku bylam w pradze, a na przejsciu sprawdzali paszportyty ew dowody. Teraz nie wiem jak to jest.

Do góry