reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas to samo-Majka lubi zdejmować i czapcię i skarpetki. Szczególnie jak zdjemie czapkę to jest baaardzo zadowolona :-) może wtedy spróbowac jak smakuje, hihi :-)

reklama
bidulka moja strasznie dziś płaczliwa, na krok nie mogę jej zostawić bo zaczyna płakać. i tak juz sobie myślę, że może to nie wina ząbków tylko po prostu mam taka małą księżniczkę-beksę??? ehhh niech już te zęby wyjdą !!!

Witam!!!
Celinka skarpetki i buciki toleruje, a wczoraj dostała od dziadków takie małe, śliczne adidasy rozmiar 19 i wcal;e nie są zbytnio zadurze, może z pół centymetra. My z mężem mamy rozmiar 41, to też nie mały. Co do czapki, to ostatnio ściąga na potęge.

witam :-) widze ze sa nowe mamusie witam wszystkie :-) wklejam fotki jesli kogos interesuja nowy fotelik P1000313.JPG i nowe mieszkanko P1000321.JPG to jest korytarz z tym lukiem duzy pokoj i od lewej lazienka i spizarka P1000315.JPG to kuchnia

znowu korytarz P1000314.JPG i plytki do lazienki na sciane pod spodem widac troche paneliP1000324.JPG
i wszystkiego najlepszego jesli ktores malenstwo obchodzi jakas miesiecznice:-):-) zaraz troche doczytam co tam napisalyscie:tak:

znowu korytarz Zobacz załącznik 89644 i plytki do lazienki na sciane pod spodem widac troche paneliZobacz załącznik 89645
i wszystkiego najlepszego jesli ktores malenstwo obchodzi jakas miesiecznice:-):-) zaraz troche doczytam co tam napisalyscie:tak:
Ładne mieszkanie, ale jeszcze dużo pracy przed Wami:-).
My się budujemy, ale idzie to nam jak krew z nosa narazie fundamęty stoją i tak zostanie do następnego roku:wściekła/y:, bo utwardzić się mają.

witam was kobitki, troche podczytalam ale w sumie to nie bardzo mi sie chce.

wiki nosi rozmiar butow 19-20 to zalezy jakie butki a ja tez nie kupuje bo wszystko mam po Kacperku naszym. i ubieram jej malemu w chlodne dni bo na same skarpety to za chlodno czasem a on nienawidzi kocykow !!! ma po kim miec duza stope bo J ma 49 a ja 38-39 moze pojdzie po mnie chociaz watpie heheh :-)

kasiu - joasiu :D:D:D mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a co do spotkania to ja ci dam jeszcze znac wiesz bo nie jestem pewna na 100 % czy to wypali ja sama z malym itd :-D jeszcze mozna dzidzie zapytac bo ona tez nie mieszka daleko bo w wadowicach wiec wiesz mozna sie w 3 spotkac ja jestem za w kazdym badz razie.

u nas upal ze glowa boli ja u rodzicow jestem bo oni pojechali w gory i moich siostrzyczek pilnuje zeby nie nawyrabialy nic.

reklama
Do góry