reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ola to masz dziecko skarb jakis prawdziwy, malo jest takich dzieci, ja znam same co sie pod przyslowie nadają "zakazany owoc najlepiej smakuje"
no dla mnie skarb największy Piotruś od małego wie ze od słodyczy robią się robaki w zębach i że potem ząbki bolą Ja mu nie chowam słodyczy bo sama jestem łasuch ale granice muszą być No i zanim coś zje musi spytac czy może Nienawidzę jak małe dzieci rzucaja sięna jedzenie w gościach Ze stołu powinien im podawać dorosły

No wlasnie mozna dawac juz parowki???? Danonki ja daje juz od jakiegos czasu i nic sie nie dzieje poza tym flipsy kukurydziane i od czasu do czasu biszkopcika .
Mojmaly szykuje sie do snu bardzo malo zjadl na noc kupki robi rzadsze niz zwykle chyba zeby ida na calego

Donia
mój Kacperek dzisiaj zrobił juz 4 kupy a ostatnia to juz tylko plama z niej zoatsłą, nie było żadnej treści
i ząbki tez juz czerwone z białymi plamammi

reklama
no dla mnie skarb największy Piotruś od małego wie ze od słodyczy robią się robaki w zębach i że potem ząbki bolą Ja mu nie chowam słodyczy bo sama jestem łasuch ale granice muszą być No i zanim coś zje musi spytac czy może Nienawidzę jak małe dzieci rzucaja sięna jedzenie w gościach Ze stołu powinien im podawać dorosły

popieram
te dziisja sze dzieci to jakieś niewychowane rzucają się na stół jakby nigdy nic w ustach nie maiły a rodzice im nawet nie zwrócą uwagi:crazy:

a miałam taka sytuację, ze przyszli znajomi z dwójka dzieci , ona się rzuciły na jedzenie:szok:
nie to, ze im żałuje ale opitoliły mi cała wędlinę z lodówki, bo dokroiwałam 3 razy a na koniec matka ich mówi, ze ona dzieciom wędliny nie kupuje bo to wszytko syf:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to po cholere wpierdalały:angry::angry:

ps. przepraszam za język ale doprowadziło mnie to do szału:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
może jeszcze pretensje, ze te dzieci częstuje:baffled::confused:
następnym razem powiedziałam mężulowi, ze jak przyjdą to im dżem na stół wystawię i niech jedzą albo suchy chleb:crazy:

Do góry