reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam:-) ja jestem "nowa" i niestety nie jestem wstanie przeczytac wszystkich postów od poczatku :-( teraz troche trudno zapamietac wszystkie mamusie i dzieci.. bede sie starała wdrążyć do Was ;-)
dzisiaj tak myslę że i moja wiktoria niedługo bedzie musiała przejść na większy fotelik-trzeba sie już wybrać na zakupy:happy:
pozdrawiam wszystkich i życze miłego wieczoru:-)

reklama
Witamy my już w domku bylismy w licheniu było naprawde pieknie.(zblża bardzo taki rodzinny wypad)Moja niuna jest grzeczna ma jeszcze sraczke ale to na zeby .Jeszcze bylismy w muzeum wypchanych zwierząd i były też żywe aledziewczyny miały oczy.Ten wikent był naprawde super.Aż wszystkie problemy widzee w różowych okularach.Dzieci sliczne,sliczne.

No to mamy zwyciezce. Girly Oskarek pobił wagowo wszystkie dzieciaki, chyba nawet Tobiaszka. ;-). Super, ze jestes z nami.
Ja ide was doczytam.

Dzisiaj mało nadrukowałyscie................ Esti napisała dowcip. Dziuba go zacytowała a ja nie skumałam napoczątek. Zobaczyłam Dziube i se mysle o dziewczyna poszła szalec, doszłam do kukułki i se mysle, ale spryciara.......potem sniadanie, ja piernicze ciekawe czy wpadnie, ze przyszła tak poźno....i jakos tak zanim skonczyłam zobaczyłam na gore i widze, ze to Esti napisała dowcip. Sikałam

no malo nadrukowane malo :-) za to ja na zamknietym nadrukowalam zdjec ze glowa boli hehe :-)

girly Oskar sliczny moj syn mial sie tak nazywac mialam kilka pomyslow mial byc Oskar, Olaf albo Oliwier ale staneło na Wiktorze.

siema albo sie nie ma:-pglupawka mam dosyc tyle na glowie i wiecie co szczerze jak Ł nie ma w domu i nie mam sie jak przytulic to az mi zle wiec kubus na raczkach i tulku tulku az mial mnie dosyc i szybko usnal:rofl2:
powiekszylam mu diurke w smoku 1 do mleka z kleikiem i ladnie jadl:tak:bo wczoraj o 1 w nocy byl glodny mimo ze na dobranoc jak co dzien zjadl 180.....ciekawe i lecilam z nim na rekach do kuchni w srodku nocy robilam mleko na szczescie pozniej spal do 6....i do 9:-)
jutro wpadaja rodzice wiec nie bedzie mnie niestety:sorry2:
Esti normalnie oplulam caly monitor ze smiechu tak jakos parsknelam:-D
Gorly zdjecia piekne ale plazowicz rewelka!!:rofl2:
Mili tyle przeciwnosci ale 3majcie sie obie Kochane......:zawstydzona/y:a butki sliczne uwielbiam szpice;-)
Monika milego wypoczynku:rofl2:
Nutka ciesze sie ze wyjazd sie udal:sorry2:

salik_agnieszka z wyborem Oskara to był wielki problem, bo właściwie ja bardzo chciałam z mężem Leo...ale jak teściowa zaczęła wykrzykiwac, że Leonek będzie to stwierdziłam, że starsi ludzie nigdy nie zrozumieją, że to nie Leon tylko Leo...:crazy: ...i stanęlo na Oskarze. Ale obrady były burzliwe i decyzja podjęta w ostatniej minucie przed Urzedem hehe

reklama
Albi z małego naprawde jest kawał chłopa...zresztą ma po kim :) tatuś mierzy 192cm. Wszytskie pielegniarki się śmieją jak go ważą i mierzą...Zresztą obecnie wymieniamy garderobę na 80-86cm - szok!

Ps. Dziewczyny czy wy tez macie problemy z wysylaniem postów? Ja jak tylko napisze wiekszego to zaraz mam komunikat, że jest problem z serwerem... i mam tak od zawsze na tym forum...wkurza mnie to :(

Do góry