reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ojej Girly to niezle:-)tak samo byl u mnie Pan ktory twierdzil ze ma na imie Zbyszek a nie Zbigniew i ze to nie to samo:rofl2::confused:ja nie mam problemu z serwerem na szczescie;-)a tak poza tym Kubus nosi tak roznie ale niektore na 80-86 bo mi chlop 73cm ma a wazy hm nie wiem 22 szczepienie:sorry2:wiec sie okaze!ide robic pazury buziaki

reklama
Girly Oskarek cudny i duziy facio z niego.......................................To mój Oliś o połowę mniejszy:-D:-D:-D....waży ok 4800 i rozmiar ciuszków 62-68 to z zapasem hehehehehhehehe
Albi........a ja czytam i czytam co ty piszesz i w końcu padałamz e śmiechu ze pomyslałaś,że to dziuba tak zaszalała..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Monika udanego urlopu i pięknej pogody:tak:
Co to jeszcze miałam na pisać................................:confused::confused::confused::confused:
Nutka fajnie ,ze miło czas z rodzinka spedziliscie.........też uwielbiam wypady za miasto tylko z Olisiem i mężem
Jagna a ja odpczealm an urlopie pomimo tego ,ze Oli to wiercipięta i ciągle trzeba było się nim zajmować..............................jakoś bym bez niego nie odpoczełą

U nas Dawcio wazy 8300 i mierzy 70 z kawałkiem moze. Ciuszki nosimy z H&M i Zara rozmiary 68/74 i są super inne sklepy typu smyk czy Świat Dziecka to no własnie tam nie ma rozmiaru tylo 6/9 miesiecy czasem 6/12 miesiecy.
Basia, Tesciowa cie rozpija bo to nie 1 raz ost czasy jak ci piwo kupuje :szok::baffled::confused::rofl2::happy::-);-):tak:

Ja też B-Asia właśnie pazurki strugam :laugh2:...robię sobie żel i frencha co by sie długo trzymało...w piątek mamy chrzciny zatem pomału zaczynam się odrabiać. U mnie pazury to najgorsza sprawa...bowiem potrafie je robić z przerwami na gadanie, jedzenie, papierosa nawet i 5 godz :-D...zatem od wczoraj robie na raty...w kazdym dniu po 3 pazurki heh

Albi my z tych blizej nieokreslonych lecimy juz z rozmiarem 12/18 m-cy

Ostatnia edycja:
Dlatego ja tak uwielbiam aryle mieć.....................na kilka tygodni z głowy mam przynajmniej paznokcie.....jeszcze myslę o permamentnym na brwi-bo innym to henne robie ale sobie jakos nie ma czasu:baffled::baffled::baffled:Szewc w dziurawych butach chodzi..............hhihiihihihih

Esti olej system zrobisz i bedziesz miec spokoj tak to juz jest ze sie nie chce mimo ze sie potrafi bo moje wypociny to tak na 3+wyszly ale co tam ucze sie hihi:rofl2:
Albi powiesz czy dziala to sobie sprawie bo cos dupy nie moge ruszyc po depilator mimo ze potem mam spokoj na 2 tyg a odrasta niewiele to gole a jak sie uzbiera krzak to zrow depiluje i tak w kolko wiec by mi sie przydalo to cudenko:-p
zglodnialam i jem zupke chinska:-p
Albi nobo ona nie wypije calego to mi pol przynosi raz na tydzien;-)

dzisiaj noc zapowiada sie cieeeeezko maly buzdzi sie co jakies 15-20 minut z krzykiem a jak na zlosc wczoraj dalam mu ostatniego czopka !!!! wrrrr

Girly ja tak bardzo chcaialam jedno z tych trzech imion a moj J twierdzil ze w przedszkolu beda same dzieci co sie tak nazywac beda i nic z tego nie wyszlo niestety, moj syn nosi ciuszki na 80-84 albo na 12 miesiecy zalezy co i jak wazy pewnie juz ponad 9 kilo i mierzy 74 cm :-) moj J tez nie mały jest chlop 198 cm wzrostu i prawie 120 kilo :-) chlopa mam wiec wiki ma pokim byc obszerny no i ja mala nie jest tzn okragla :-D

Albi zaciekawiłaś mnie tym olejem...................i trochę poszperałam......a więc on nie ma nic wspólnego z depilacją..............po depilacji możesz sobie posmarować że by Ci włosy nie wrastały i nie było podraznień.........Jet też wykorzystywany w szamponach do włosów-podobno wzmacnia włzosy.........jedno mija sie z drugim i można go kupić w sklepie ze zdrową żywnościa...................Pic na wodę:dry:
Ciekawe dlaczego o nim mnie w szkole nie uczyli i na praktykach:baffled::baffled::baffled:Skoro to takie cudo.....
Do spożycia sie też nadaje......ma dużo wartości...........najwyzej sobie popijesz........10zł to nie szkoda
Ale próbuj ......tym krzywdy sobie nie zrobisz ............hhihiihih

Czego to ludzie nie wymyślą....................:-D:-D:-D:-D

reklama
Witamy u nas spokojna nocka za nami.Mam @ i powoli mnie denerwuje(ale lepiej go mioeć niż niemieć)Pogoda zapowiada siew super.Moja niunia Waży 8 klio ale każdy kto ją zobaczy to mówi że drobniutka(mammalutką główke,albo nabita jest).Ja ciuszki kupuje w ciucholandach tam to zaszaleje naprawde ładne ciuszki na moje niunie nieraz kupie.

Do góry