reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ola, dobrze że z Alunią dobrze!!
my w pon idziemy na usg stawów biodrowych, jak byliśmy kiedyś tam to pan kazał przyjść na badanie jąder kostnienia, najpierw myślalam że to rutynowe i nie ma się co przejmowac a teraz denerwuję się, że może to coś poważnego... a dziś mi się śniło ze ktoś tam w rodzinie mial wykryty nowotwór i się denerwuję... chociaż perwnie to nic poważnego... oby!!

reklama
aOla super ,ze u Aluni ok.oby dalsze wizyty też były takie udane
Dziuba nie przejmuj się...na pewno ok............Martynka nie byla ani pieluchowana i nie musiała nosić majtek ortopedycznych wie na pewno jest ok....
a ja idę an 13 a ślub.............ciekawe jak Oli sie zachowa w USC?:confused::confused:

Ostatnia edycja:
Witam po urlopie:-D
Ztęskniłam się za Wami:-)
Trochę poczytałam Was, ale doczytac narazie mi się nie chce;-). Znowu jakaś aferka wybuchła?
Te co mają za dużo kilo, w swoim mniemaniu, niech mi oddadzą, bo za 4 dni idę na kontrole do lekarza i będzi znowu darł się, że zamało waże.

Po urlopie u Celinki bez wiekszych zmian, ząbków nie ma tylko wstawać zaczyna, ale jeszcze niepewnie. W poniedziałek wrzóce kilka zdjęć, nie miałam czasu dzisiaj na zgranie z aparatu, musiałam wszystko poprać, u babci pralka się popsuła:baffled:. Zrobiliśmy wczoraj niespodzianke moim rodzicom, bo nie wiedzieli że wracamy, jak się dorwali do wnusi, a ona do nich, to poszła spać o 23:baffled:

Doczytałam i zdjęć z wakacji nie zamieszcze i usune wszystkie.
Aż ciarki mnie przeszły:szok:. Tylko tydzień mnie nie było a tu taka afera.

Jak już ktoś chciał to i tak sobie zdjęcia pościągał...........czy to z bb czy z NK........mało to takich ludzi....................nie ona pierwsza i nie ostatnia
Dobra ale nikt wiecej ich nie ściągnie. A jak coś to zdjęcia będe umieszczać jak mnie kiedyś na zamkniety wpuścicie;-)

alusia śpi na noc od 20 do 8 (z przerwami na cycka Pierwsza ok północy a potem co 2h) a w dzień tak co 3h po godzinie

to pewnie tak jak ja jesteś całymi dniami nieprzytomna

a myślisz o tym, żeby jednego posiłku w nocy podawać jej przepojkę

Girly witaj kochana , koniecznie fotki:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maksik cudowny
Esti hahahahahahahha

Pumi zadroszcze , ja nie mam czasu na zakupy, tylko internetowe:-:)laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

to pewnie tak jak ja jesteś całymi dniami nieprzytomna

a myślisz o tym, żeby jednego posiłku w nocy podawać jej przepojkę

Girly witaj kochana , koniecznie fotki:crazy::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maksik cudowny
Esti hahahahahahahha

Pumi zadroszcze , ja nie mam czasu na zakupy, tylko internetowe:-:)laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jak to nie masz czasu na zakupy, na taką fajną rozrywke;-)

Co do zakupów to w 5-10-15 jest wyprzedarz.

Sylka jak najbardziej jestem kumata w dzień Wiesz synek spał tak samo więc pewnie sie przyzwyczaiłam A przepajać nie chce Szybciej jest mi podac cyca niż szykowac picie Alusia je bardzo szybko z 3min i juz jest najedzona Mam nadzieję że będzie tak jak z Piorusiem-jak tylko go odstawiłam przesypiac zaczął całe nocki Przekonam się gdzieś za pół roku

reklama
Sylka jak najbardziej jestem kumata w dzień Wiesz synek spał tak samo więc pewnie sie przyzwyczaiłam A przepajać nie chce Szybciej jest mi podac cyca niż szykowac picie Alusia je bardzo szybko z 3min i juz jest najedzona Mam nadzieję że będzie tak jak z Piorusiem-jak tylko go odstawiłam przesypiac zaczął całe nocki Przekonam się gdzieś za pół roku

Zazdroszcze Ci, że karmisz cycem. Gdyby nie lekarze i ich urojona alergia to bym nadal karmiła.
Moja mimo karmienia butlą nie przesypia nocy, musi sobie zjeść tak ok 1 jkieś 250 ml mleczka. Próbowałam karmić ją przez sen tak o 23 jak idę spać ale nie chce jeść wtedy.

Do góry