reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
mili paznokcie fajniusie - mimo ze nie wyrazne troche... czekamy na buciki.

wiktor dzisiaj przechodzi samego siebie ida 2 zeby na raz na dle i na gorze :-( masakra placze z byle powodu ma 37 tem dostal czopka i poszedl spac wczesnie bo nie dozniesienia byl ale i tak sie wierci przez sen i steka.

kupilam malemu dzisiaj komplet szczoteczek 1- dla dzieci ktore nie maja ząbkow
2- dla dzieci z malymi zabkami
3- juz normalna z wlosiem
super :-) rozmawiałam ostatnio ze swoim dentystą o tym jak dbac o jamę ustna maluszków, to powiedział, ze najwazniejszą sprawą jest wyrobienie nawyku mycia zębów-nie od czasu do czasu jak dziecko ma dobry humor, ale codziennie-to ma być nawyk:tak:mówił tez, że dziadków, którzy rozpieszczaja maluchów słodyczami trzymać jak najdalej od dziecka:-D

heja i jeja nie wiem od czego zaczal .....dla Mimisi i Kubuniunia wszytskiego co naj naj Szkrabeczki Kochane:-)
Mili pazurki super jestem strasznie ciekawa bucikow!:-p
Girly super ze jestes :rofl2:
witam dwie nowe mamcie:-)
yyyy Kubus spi ladnie od 20-21 do 5-6 rano czasem nawet do 7 z przerwami na piciu w nocy;-)
gratuluje pierwszych jak tez kolejnych zabkuni!!!!u nas cisza.....:sorry2::dry:
tego smoka siateczkowanego kupie Bubusiowi na pol roczQ:rofl2:wydaje mi sie ze to swietna rzecz!:tak:
Dzidzia widze ze mamy ten sam zywiol z mlodosci :-Dnapisz koniecznie jak bylo bo umieram z ciekawosci ale bym sobie pograla....;-)
Pumi szalona Ty szalona ale butki slicznosci:tak:
Albinka fotencje Dawisia super slicznie siedzi :tak:

Kubus mial winik 4.44 wiec mi ulzylo i podalam mu 2 dni temu pierwszy rak kuraka:-)zobaczymy co i jak i dalej zaczniemy wprowadzac nowe smakolyki;-)
musze sie pochwalic ze malo z gacie nie wyskocze -zalicze morze w tym roku!!!!!4 wrzesnia jedziemy do kolobrzegu na 4 dni:-)

reklama
Do góry