reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wiktor tez caly czas ze mna ale on jest bardzo kontoktowym dzieckiem i nie ma problemu z zostawaniem czy z moimi siostrami czy z moja mamą, zostawiam go z tymi ktorzy potrafią się nim zając... a nie wszystcy to potrafia. siostry chodza z nim na spacerki a mama zostaje z nim jak musze do lekarza czy cos.

Moja niunia żadko zostaje z kims raczej wszedzie jezdzi z nam,ale ja trzeba to niema problemu.Zaczyna kropić a wczoraj słonko swieciło.Zaraz za pomidorówke sie biore i jak mąż z pracy wróci to do mamusi,Jutro do Lichenia mamy zamiar jechać ale jak bedzie padać to nici z wyjazdu.Moja Amelka sama nieraz sie podniesie a nieraz nie.

:-D widze że nie tylko ja lubie kupować ciuszki :-) moja wiki ma ich tyle że niektórych nawet nie założy ani razu- ale jak tu się oprzeć takim małym ślicznym ciuszkom:-) my już robimy zapasy i mamy je na dwa lata hi hi..

a! czy wasze maluchy też tak mało śpią???
moja wiki śpi w poludnie ok 2godzinki i o 16stej ma drzemke na pół godziny albo nawet niekiedy nie śpi, kąpiemy ją po 20stej, do 22giej już śpi i wstajemy razem z mężem do pracy tak o 7 lub 7,30

juz pisze mój Kacperek wyjątkowo mało śpi:tak::tak::tak:
normalnie noc to od 21 do 9 rano z co 3godzinnymi przerwami na karminie

a w ciągu dnia o 12 pół godziny to max- to tez nie pewniak
chociaż teraz spi:tak::-):-):-), potem o 15 ale też nie zawsze bo potrafi wytrzymać do 21
albo na 10 minut około 18 lub 17 ale to też nie zawsze
i co?
nie mam czasu tak dużo siedziec na bb

reklama
Ja też z Kubą siedzę w domu z tym śpi sam w swoim łóżeczku nie przyzwyczajałam go do naszego łóżka.Ale zauważyłam że ja mu się nudzę czasami i jak marudzi to szybciej uspokoi go tata albo babcia.

Do góry