reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Leonek rzeczywiście musiał być czyimś dzieckiem.Ale inną sprawą jest to,że nasze zdjęcia też mogą trafić w dowolne miejsce na necie!Ile osób umawiając się na tych wszystkich portalach randkowych korzysta z cudzych fotek?Całe mnóstwo.I to są ludzie zdrowi,działający z premedytacją.Jasne,że to nie w porządku i że w ogóle do d...Ale co można poradzić na to?Jedynie nie zamieszczać swoich zdjęć ani maluszkowych.A przecież czasem człowiek chce się pochwalić....
Świta prawda.

Ola, spokojnie możesz iść w tej sukience na wesele, śliczniusia jest!! u mnie laski też w luźnych kieckach były, żadna nie przyszła w gorsecie i długiej spódnicy z tafty (jak dla mnie szczyt tandety ale to rzecz gustu), zwłaszcza ze lato jest więc trza się lekko i zwiewnie ubierać :-D

witam .wrocilam z badania,czuje sie strasznie boli mnie glowa i jest mi niedobrze.
aOla suknia jaknajbardziej pasuje.
Albi z jakiego sklepu byly te pieluchy ktore ostatnio prezentowalas bo wyszlo mi z glowy a niemoge znalesc tego posta. chcialam je wyprobowac.
ostatnio zaczelam kąpac kamila w duzej wannie i wreszcie lubi sie kapac .teraz jest na odwrot placzae jak sie go wyjmuje z wanny. a wy jak kapiecie wasze szkraby?

ja kąpię w wanience, którą wstawiam w dużą wannę. wcześniej wanienkę stawiałam na specjalnym stojaczku, ale boje się już, że moje 8kilo szczęścia+kilka litrów wody to za duże obciążenie dla stojaka:confused:

heja ja zjec nie usuwam ..mam nadzieje ze nawet jesli ktos wykorzysta zdjecia mojego synka to nie w zlych zamiarach i nie oczerniac......a nawet wystawianie zdjec na nk jest ryzykowane;-)a poza tym jakie to wyroznienie hihi a tak powaznie to troche sie przestraszylam ale tez wspolczuje ....:zawstydzona/y:

ja po pracy a poza tym burze i wieje strasznie wiec nici ze spaceru:dry:

martwie sie o wyniki - nie mam odwagi zadzwonic jak sie okaze klinika to sie porycze w ch**:-(.............
aOla kieckja rewelacja bardzo mi sie podoba!!!:sorry2:
Kasiu milych wakacji:tak:

Kasiu masz już wyniki badań?A Ty dostajesz jakieś leki na serduszko?
A pieluszki są z Tesco

A ja kąpię małego w wanience w pokoju na łożku-bo mamy brodzik i nie wygodnie mi.....................i ciasną łazienkę:baffled::baffled::baffled:

dzięki dziewczyny Jutro jadę ja kupić (mam nadzieję że jeszcze będzie:szok:)

Ja Alusie kąpie juz od dawna w wanience w dużej wannie

wprowadziłam dziś buraczka co jeszcze wprowadzacie do zupek? (kalafior,brokuły....)

reklama
Esti. mam juz częsc a częsc preslali do lekarza i zobacze dopiero na wizycie.
dzis miala robione tk. jeszce mi zostaly dwa badania i 9 wrzesnia do kardiologa z wynikami .narazie bore leki zapobiegajace zawalowi czyli nic konkretnego.dostane leki po zrobieniu badan bo niechca robic ze mnie krolika doswiadczalnego. musza miec wszystkie wyniki zeby ogli dobrac odpowiedni lek.

Do góry