udanego urlopowania :-)a my juz w polsce na wakacjach![]()
na razie u meza w domu ale zaraz jedziemy do mnie
dziadkowie szaleja na punkcie wnusi
milego dnia
![]()
reklama
G
goscinnie
Gość
Świta prawda.Leonek rzeczywiście musiał być czyimś dzieckiem.Ale inną sprawą jest to,że nasze zdjęcia też mogą trafić w dowolne miejsce na necie!Ile osób umawiając się na tych wszystkich portalach randkowych korzysta z cudzych fotek?Całe mnóstwo.I to są ludzie zdrowi,działający z premedytacją.Jasne,że to nie w porządku i że w ogóle do d...Ale co można poradzić na to?Jedynie nie zamieszczać swoich zdjęć ani maluszkowych.A przecież czasem człowiek chce się pochwalić....
Ola, spokojnie możesz iść w tej sukience na wesele, śliczniusia jest!! u mnie laski też w luźnych kieckach były, żadna nie przyszła w gorsecie i długiej spódnicy z tafty (jak dla mnie szczyt tandety ale to rzecz gustu), zwłaszcza ze lato jest więc trza się lekko i zwiewnie ubierać 

katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
witam .wrocilam z badania,czuje sie strasznie boli mnie glowa i jest mi niedobrze.
aOla suknia jaknajbardziej pasuje.
Albi z jakiego sklepu byly te pieluchy ktore ostatnio prezentowalas bo wyszlo mi z glowy a niemoge znalesc tego posta. chcialam je wyprobowac.
ostatnio zaczelam kąpac kamila w duzej wannie i wreszcie lubi sie kapac .teraz jest na odwrot placzae jak sie go wyjmuje z wanny. a wy jak kapiecie wasze szkraby?
aOla suknia jaknajbardziej pasuje.
Albi z jakiego sklepu byly te pieluchy ktore ostatnio prezentowalas bo wyszlo mi z glowy a niemoge znalesc tego posta. chcialam je wyprobowac.
ostatnio zaczelam kąpac kamila w duzej wannie i wreszcie lubi sie kapac .teraz jest na odwrot placzae jak sie go wyjmuje z wanny. a wy jak kapiecie wasze szkraby?
heja ja zjec nie usuwam ..mam nadzieje ze nawet jesli ktos wykorzysta zdjecia mojego synka to nie w zlych zamiarach i nie oczerniac......a nawet wystawianie zdjec na nk jest ryzykowane;-)a poza tym jakie to wyroznienie hihi a tak powaznie to troche sie przestraszylam ale tez wspolczuje ....
ja po pracy a poza tym burze i wieje strasznie wiec nici ze spaceru
martwie sie o wyniki - nie mam odwagi zadzwonic jak sie okaze klinika to sie porycze w ch**:-(.............
aOla kieckja rewelacja bardzo mi sie podoba!!!
Kasiu milych wakacji

ja po pracy a poza tym burze i wieje strasznie wiec nici ze spaceru

martwie sie o wyniki - nie mam odwagi zadzwonic jak sie okaze klinika to sie porycze w ch**:-(.............
aOla kieckja rewelacja bardzo mi sie podoba!!!

Kasiu milych wakacji

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
kasiu ja malego kapie w foczce od czasu jak skonczyl 1 miesiac w duzej wannie.
zdjecie na w.zamknietym
zdjecie na w.zamknietym
e-stera
Fan(ka)
Kasiu masz już wyniki badań?A Ty dostajesz jakieś leki na serduszko?
A pieluszki są z Tesco
A ja kąpię małego w wanience w pokoju na łożku-bo mamy brodzik i nie wygodnie mi.....................i ciasną łazienkę

A pieluszki są z Tesco
A ja kąpię małego w wanience w pokoju na łożku-bo mamy brodzik i nie wygodnie mi.....................i ciasną łazienkę

A
aOLA
Gość
dzięki dziewczyny Jutro jadę ja kupić (mam nadzieję że jeszcze będzie
)
Ja Alusie kąpie juz od dawna w wanience w dużej wannie
wprowadziłam dziś buraczka co jeszcze wprowadzacie do zupek? (kalafior,brokuły....)

Ja Alusie kąpie juz od dawna w wanience w dużej wannie
wprowadziłam dziś buraczka co jeszcze wprowadzacie do zupek? (kalafior,brokuły....)
reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
Esti. mam juz częsc a częsc preslali do lekarza i zobacze dopiero na wizycie.
dzis miala robione tk. jeszce mi zostaly dwa badania i 9 wrzesnia do kardiologa z wynikami .narazie bore leki zapobiegajace zawalowi czyli nic konkretnego.dostane leki po zrobieniu badan bo niechca robic ze mnie krolika doswiadczalnego. musza miec wszystkie wyniki zeby ogli dobrac odpowiedni lek.
dzis miala robione tk. jeszce mi zostaly dwa badania i 9 wrzesnia do kardiologa z wynikami .narazie bore leki zapobiegajace zawalowi czyli nic konkretnego.dostane leki po zrobieniu badan bo niechca robic ze mnie krolika doswiadczalnego. musza miec wszystkie wyniki zeby ogli dobrac odpowiedni lek.