doczytalam wszystko ale juz nic nie pamietam...
mili, wyglądasz prześlicznie, ten kolor baaaaardzo do Ciebie pasuje!! zazdroszczę Wam że tyle ząbków już macie, u nas idzie trzeci, dwójka na dole, widać już białą plamkę, na górze wciąż cisza...
Agniaszka, Ty wielorybica? nie widziałaś mnie w stroju!! wyglądasz super! a Wiktorek na pewno nauczy sie siedzieć, moja miała tak samo że ją tyłek świerzbił i ciągle dupke do góry pchała i nagle sie nauczyła siedzieć ładnie
aOla, my mamy Huggiesy te z Kubusiem, one mają gumkę ale i tak mała się obsikuje w nocy, i tylko w nocy, nie wiem od czego to zależy, chyba kupie jej na noc te Pampki Sleep&Play - używa któraś? dobre są?
joooaaa, wyjaśnijcie sobie wzystko z Adasiem, nie może Cię tak traktować!! Joasiu pokazywałaś zdjęcia w sukni ślubnej? wstaw jeszcze raz, ja chcę zobaczyć Cię w tym pięknym dniu!! a z tym upadkiem to dobrze że Kacperkowi nic sie nie stało!!
nam w małżeństwie cudownie, chodzimy ciągle za rączkę, mówimy sobie czule słówka, przykleiliśmy się do siebie jak rzepy! wczoraj S zaprosił mnie na randkę, byliśmy na Starówce, zjedliśmy kolację w Sphinxie, poszlismy na herbatkę i spacerowaliśmy sobie... a potem jeszcze oglądaliśmy zachód slońca na plaży... S chwali się obrączką gdzie się da wystawia rękę, aż dziwne!! oby tak bylo zawsze!!