reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
niestety ja tez mam sadełka Chociaz po ostatniej jelitówce spadło mi 3kg Jeszcze z 3jelitówki i bedzie dobrze;-)

Mili ładnemu we wszystkim ładnie Naprawdę super Ja jutro ruszam na łowy sukienkowe bo mam wesele 23sierpnia

salik aga a po co Ty go uczysz?sam załapie Wszystko w swoim czasie U mnie tez Alusia nie siedzi i chyba że podtrzymywana a synek zaczął siadać jak miał 9msc a potem migiem wstał i chodził już na roczek

witam ..kamil tez sieje terror w domu jest tak placzliwy i marudny ze juz niewiemy co z nim robic .wczoraj nic do was niepisalam bo bylam caly dzien poza domem a wieczorem padlam jak kawka. kaml ostatnio caly czas(pomiedzy marudzeniami) mowi a ble ble lub a baba. Aga nieucz go siadac bo mozesz mu nawet tym zaszkodzic nauczy sie z czasem sam nawet niebedziesz wiedziec kiedy.
co dzis dobrego gotujecie na obiad ?
u nas dzis troche chlodniej-uff i niepada naszczescie wiec mozna spokojnie spacerowac .
dawno niewklejalam fotek wiec prosze bardzo:

aOLA ucze go bo to taka dupa z niego ... i wydaje mi sie ze on ma slabe napiecie miesni ( mi sie wydaje ) nie wiem moze poprostu jeszcze nie czas zeby siedzial ....

Kasia slicznie wygladacie a jakie kamilek ma duuuze oczka niebieskie - piekne !!!

Salik daj spokoj Wikiemu, chłopak ma swoj rytm, nic nie przyspieszaj. Mojej kolezanki syn zaczał siedziec jak miał prawie 8 miesiecy czyli tak jak powinien.

Małżenstwo wcale nie jest tkie super! zaczęliśmy się częściej kłóci, no i zauważyłam ze rozwiązał sie mojemu małzonkowi język, zaczął mnie wyzywac itd, np "lecz sie idiotko" lub cos podobnego, wczoraj sobie wszystko powyjaśnialiśmy, powiedziałam ze wole żeby milczał niż wygadywał na mnie jakieś obelgi, mam nadzeje juz czekaja na nas same przyjemne chwile, ehhhhhhhhhhh
Mały mi dzisiaj spadł z łózka,!!!!!!
zostawiłam go bo zasnal w sypialni teściów, wiec go przykryłam kocykiem, za pół godzinki ryk! adas wpada ja za nim, nie widac go, a on za łózkiem w poduszce psa, akurat spadł na poduche gdzie adasia pies zawsze lezy wiec sie nigdzie nie uderzył ,boże jak dobrze ze tam to było! do tej pory się trzęse! prez swoja głupote:(

Albi, napiszę o sobie na wątku zamkniętym:dry:
dziuba, córa jest do Ciebie bardzo podobna - te oczy, ale będzie rwać facetów!
salik, Wikuś jest boski, bardzo go lubię, ma takie poważne minki jak duży chłopak, ale nie przyspieszaj jego osiągnięć, nauczy się w swoim czasie, on pewnie spokojnie się kula z brzucha na plecki i odwrotnie, a Tobi - co prawda siedzi dość swobodnie, ale nie przewraca się w ogóle:baffled:
joaa, ten twój mąż mnie zaskoczył, jak można tak powiedzieć nowiutkiej małżonce:szok: miejmy nadzieję, że to odreagowanie stresu po ślubie, ale długo tego nie będzie można tolerować - nie daj się:no:

reklama
doczytalam wszystko ale juz nic nie pamietam...
mili, wyglądasz prześlicznie, ten kolor baaaaardzo do Ciebie pasuje!! zazdroszczę Wam że tyle ząbków już macie, u nas idzie trzeci, dwójka na dole, widać już białą plamkę, na górze wciąż cisza...
Agniaszka, Ty wielorybica? nie widziałaś mnie w stroju!! wyglądasz super! a Wiktorek na pewno nauczy sie siedzieć, moja miała tak samo że ją tyłek świerzbił i ciągle dupke do góry pchała i nagle sie nauczyła siedzieć ładnie :-D
aOla, my mamy Huggiesy te z Kubusiem, one mają gumkę ale i tak mała się obsikuje w nocy, i tylko w nocy, nie wiem od czego to zależy, chyba kupie jej na noc te Pampki Sleep&Play - używa któraś? dobre są?
joooaaa, wyjaśnijcie sobie wzystko z Adasiem, nie może Cię tak traktować!! Joasiu pokazywałaś zdjęcia w sukni ślubnej? wstaw jeszcze raz, ja chcę zobaczyć Cię w tym pięknym dniu!! a z tym upadkiem to dobrze że Kacperkowi nic sie nie stało!!
nam w małżeństwie cudownie, chodzimy ciągle za rączkę, mówimy sobie czule słówka, przykleiliśmy się do siebie jak rzepy! wczoraj S zaprosił mnie na randkę, byliśmy na Starówce, zjedliśmy kolację w Sphinxie, poszlismy na herbatkę i spacerowaliśmy sobie... a potem jeszcze oglądaliśmy zachód slońca na plaży... S chwali się obrączką gdzie się da wystawia rękę, aż dziwne!! oby tak bylo zawsze!!

Ostatnia edycja:
Do góry