reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziuba, to cudnie że tak Wam dobrze razem:-D:-D
my na noc używaliśmy sleep & play - sprawdzały się super ( na dzien nie bo nie mają gumeczek i wpijają się Tobiemu w fałdki). Teraz używamy normalnych pampersów - też działają. Kiedyś parę nocy Tobi się przesikał - nawet nie wiem w jakich pieluszkach. Ale już od dawna nie.
pumi, ja też właśnie się zamierzam na kupno takiego gryzaka z siateczką, są u nas w hurtowni. Skoro wam sie sprawdza, to tym bardziej.

reklama
Tobi dziś strasznie marudny. Mążuś nie poszedł do pracy, bo sama nie dałabym rady z tym swoim brzuchem. Mążuś chorował ostatnio (przeziębienie) i Tobi podłapał katarek. Całą noc się męczył. odciągamy fridą, śpi na podwyższeniu, podałam wapno i wit c, temperatura 37, więc jeszcze nie podwyższona chyba. Ale od wczoraj ma jakieś dwie kropki na czubku języka i dziś widzę jedną w kąciku ust. Myślałam że sobie podrażnił jakąś zabawką, ale one wyglądają jak takie jasne kuleczki z płynem i czerwoną otoczką. Nie wiecie co to może być? Od jakiegoś paskudztwa które wziął do ust czy cos groźniejszego? Jutro pójdziemy do lekarza.

Witamy my po kosciółku,dzis mam gosci koleżanka z którą leżałam w szpitalu przyjeżdza.Fajnie tak utrzymywać kątakty,naprawde traktujemy sie jak siostry prewie 2 tygodnie obok siebie.Jak niezadzwonimy do siebie raz w tygodniu to musi być co nietak.Salik agnieszka jak zamieszczasz zdiecia z telefonu napisz prosze ja też chce sie chwalić moimi niuniami.WY Z PORÓWNANIU ZE MNĄ TO JESTESĆIE LASKI JAK DIABLI A CO TAM NIBEDE Z TEGO POWODU TAK MOCNO ROZPACZAĆ.Do swiąt bożego narodzenia bede laska mam nadzieje że mi sie uda,Już mi mówią że schudłam ,ale sie ciesze i motywują mnie tym do dalszego odchudzania.Ugotowałam kurczaczka z ryżem i zaraz ide dać Amelce , mąż ma pyry z sosem i smażony kurczak.A ja gotuje dwa obiadki dla mnie i AMELKI.

Dziuba ja miałam zamiar kupić te pieluszki ale na różnych forach mi odradzali No ale może tobie spasują :confused:
joa ja tez myśle że to po małżeński stres z niego schodzi Będzie dobrze :tak:

Dziękuje w imieniu Kamilka za komplement. a Kamilek spi teraz pewnie bedzie spal z 20 minut . kamilkowi podobaja sie dwie dziewczynki naforum Martynka i Dominisia.

hej laseczki:-)ja tez po kosciolku teraz czekam na moich mezczyzn az sie obudza:-p
Joa ja mysle ze stres poslubny i moze strac przed tym co obiecywal:sorry2:wiesz faceci to mikkie dupy i co zrobic.....oby to jak najszybciej mu minelo a slusznie ze mu powiedzialas co myslisz:tak:dobrze ze KAcperunio caly!
Ah Dziuba pozazdroscic:-p
Aga masz bardzo ladny stroj!!!;-)Aga wiesz ze Wikus jest straszy ale moj Kubus tez sam pewnie nie siedzi,,,,,on ciagle w wozku na plasko lezy:sorry2:a z dnia na dzien dzieci sie ucza a cwicza nawet nie masz pojecia kiedy!kubus po prostu sie przewrocil i teraz juz tak w kolko....takze uszy do gory daj mu czas;-)
Pandi fajnie ze jestes:happy2:
Kasiu Kamilek tak urosl i tak fajnie juz wyglada:sorry2:

nutka13-ja zdjęcia które daję na forum to w większości są robione właśnie komórką.Musisz kupić blutoowe(blutuf).Ja kupiłam za 25 zeta.Wkładasz do komputera,przesyła zdjęcie,jak zapisze możesz przesłać gdzie chcesz.

reklama
U nas bez zmian.Może jedna jest-Miki robi kupki w zastraszającym tempie:szok:Czasem po dwóch godz nieraz .A kiedyś robił raz dziennie i to najczęściej rano lub po obiadku.No ale konsystencja obiadków się zmieniła przecież-nie jest już taka papkowata.Od niedawna daję mu obiadki po 6 mies.A i pampki mamy z Huggisa z Puchatkiem,te z Lidla obydwa rodzaje są obrzydliwe,rwą się-odradzam,choć niektóre dzieci tylko takie tolerują.

Do góry