reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Moje dziewczynki smacznie śpią, jutro na szczepienie ciekawa jestem ile urosła.Zdiecia sliczne maluszków,i musze sie wam pochwalić dziśiaj Amekla leży w wózku i nagloe usiadła.DOBRA SIEDZI TO SIE CIESZE GADAM Z ZNAJOMĄ A ONA WSTAJE.Tak sie wychyliła że w ostatniej ch.wili ją złapałam ale sie wystraszyłam ,wiec od dzisiaj zapinam ją pasami.Wszystkiego naj do naszych miesieczniaków.

reklama
Joa ślicznie wyglądałaś Wszystkiego najlepszego

po wizycie u kardiologa=wszystko ok ufffffffff

jest tak gorąco że wymiękam :cool:

A my dziś byliśmy na basenach. Fajnie było. Julcia szczęśliwa. Kubek połowę pobytu tam przespał ... Ale hałas i duuużo ludzi, więc chyba kupimy sobie basenik na działeczkę i tam będę z nimi chodzić

P1000909.JPG

P1000907.JPG

P1000892.JPG

P1000891.JPG

P1000885.JPG

P1000893.JPG

P1000894.JPG
http://lh4.ggpht.com/adusek.a/SI9tp4JheMI/AAAAAAAACOI/rRIdAOTxsMk/P1000894.JPG?imgmax=800

P1000898.JPG

czesc dziewczyny. niepisalam od niedzieli bo kamil zajmuje caly moj czas .bawie sie z nim od rana do wieczora albo chodzimy na spacerki a wieczorem tu juz jestem zmeczona albo chce posiedziec z mezem ktorego niewidze caly dzien .
EWA ale kubus slodziak ,jak on juz fajnie siedzi samodzielnie.
jesli chodzi o chodziki to ja jestem przeciwniczka. u nas byl dzis upal .wiec caly dzien na dworze. poza tym mialam dzis od rana gosci .

Wszystkiego naj dla Boryska.
Kubunio miodzio.
Ja jestem na tak jezeli chodzi ochodzik, moja siostra jak tylko zaczela przebierac nozkami byla w chodziku i to nie zaklocilo normalnego rytmu jej rozwoju bo samodzielnie zaczela chodzic jak miala niespelna 9 miesiecy, ja podobno tez szybko zaczelam chodzoc a siostra mimo ze byla w chodziku to nawet tez raczkowala, teraz ma 7 lat i jest zdrowa dziewczynka, ma proste nozki wiec jak tylko moja Natalka zacznie przebierac nozkami to tez kupie jej chodzik.
Bylam dzis u fryzjera zrobic balejaz , niestety troche wczesnie ale moja kolezanka fryzjerka wyjezdza i musialam juz ale wloski mam fajnie rozjasnione, jestem zadowolona:-)

reklama
Do góry