reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witam
dzieciaczki all cudowne!!!!
mamusie lasencje!! takkkkk Esti wlasnie widze twoj celulit:sorry2::nerd::nerd::nerd:
Miki ekstra ze juz wstaje A Mimi sie usmiecha:tak:

2 dni a tyle do czytania....wstawie foty poznej:confused:

esti, teraz dopiero widzę Twoje fotki , chyba wstawiałyśmy w jednym czasie...
Ale mieliście super ! Kurde też tak chcę.. NAjbardziej podoba mi się fotka jak Oliś leży na trawie (na pleckach) . Bomba.
A Ty esti to dopiero laska! Ja tam się w stroju nie pokazuję :szok::szok::szok: Ku dobru swojemu i innych :no:

Estera zjecia okolicy piekne i Olis taki szczesliwy i te zdjecie na trawie ciudo. Natomiast jezeli chodzi o Ciebie, to sie mało nie pozygałam.......kobieto jaki ty masz celulit.

Ewa rodzinaka extra a Kubulo i Kwaituszek cudowni. Super wygladał moj blondynas.

a tak powaznie to Esti wygladasz tak swietnie, ze chce mi sie wrecz ryczec na myśl o mnie i moim wielkim brzuchu, ramionach i zbednych kg.:-p

Dziękować, dziękować...ale i tak ma sobie trochę do zarzucenia..................jak siedzę to wielka fałda mi się na brzuchu robi.......................wszystko się wylewa............już nigdy nie bdę mieć płaskiego brzuszka...................ale cos za cos...............mnam za to cudownego syn i mogłabym ważyc i 10kg więcej
A do wagi sprzed ciązy brakuje mi 4 kg ...waże 60 i ni jak nie chce nizej zejść.................trudno
Ale ja tak lubię jeść :-)

reklama
Do góry