reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ale musi być lepiej, bo młody zaczął chwytać zabawki np. na macie jak leży, potrafi wyciągnąć rękę i złapać, częściej udaje mu się przeturlać z brzuszka na plecki, gorzej w drugą stronę.
No i lepiej znosi bujanie np. w kołysce, czy leżaczku, wcześniej strasznie go to denerwowało. .
Bardzo się cieszę ,że Leoś robi postępy i sparwia tym radosć rodzicom i cioteczkom na bb
Leonku oby tak dalej!:tak::tak::-):-)

reklama
zapomniałam wam napisać,dziś złapałam magdulichę na gg Napisałam jej o życzonkach dzisiejszych dla Agniesi i może wreszcie będzie miała czas żeby do nas zaglądać znów.No i też witam nową mamę.No i jeszcze:znam z Bobasów mamę też styczniową-Kacper 17.01Może do nas dołączy bo namawiałam ją.

Masiek ja ci baaardzo gratuluje!Hihihi!Troche mnie nie bylo a tu takie wiesci :-)
Ja to moge powiedziec,ze bym sie nie odwazyla teraz ale z drugiej strony zazdroszcze takiej malej roznicy wieku! :-) A jesli chodzi o mdlosci....Ja rzygalam pelne 9 miesiecy i jeszcze na porodowce.I rzeczywiscie mamy dziewczynke :tak: Ucalowania dla Leosia!

Witam nowe mamy.Duzo sie Was pojawilo ostatnio jak widze :tak: Chociaz czesc pamietam jeszcze zanim wyjechalam :-D

czytam że ktoś tu w ciąży? gratuluję i...zazdroszczę! ja wczoraj robiłam test, bo miałam pewne podejrzenia, ale nic z tego. Troszkę smutno...
Majuśka znów sobie drzemię, więc lecę obiadek robić dla mężusia. Pozdrawiam!

buziaki dla jubilatów półrocznych: Agi, Ady, Dawidka i Mikiego:-D:-D:-D:-D
witam nowa mamę, ja pochodzę z Olsztyna, więc trochę jestem krajanka;-)
Tobi miał chyba ten skok wzrostu zaraz po tym jak skończył 5 miesięcy, bo jadł wtedy co 3 godz w nocy i co 1,5 - 2 w dzień (dlatego pediatra kazała nam dać sztuczne mleko na noc, ale jej nie posłuchałam), teraz wrócił do normy, czyli co 3-4 godz w dzień z jedną 6 godzinną przerwą w nocy ( budzi się już tylko na chwilkę ok 3, dostaje smoka lub wodę i śpi dalej). No, chyba że to był jakiś mój kryzys laktacyjny, a skoku wzrostu dopiero mam się spodziewać:confused:

Witam nowe mamy.
Mężuś już po rozmowie o prace, został w ciągnięty na liste:-D:-D, to połowa sukcesu. Mówił że było ich ok.100, z czego 30 zostało wciągniętych na listę a reszta nie. Oby dostał tą prace, może niebezpieczna bo w kopalni, ale na komorze by robił a nie tam gdzie rudę wydobywają.
Celinka szczęśliwa bo tatuś w domu:-), nosi i rozpieszcza córeczke, nawet jej dzisiaj zupkę gotował;-), pomidorową z ryżem (pomidory z mojej folii bez nawozów). A tak pozatym to mała ma dobry humorek, pospała dzisiaj 5 godzin:-D:-D w 2 drzemkach. Brata rzeczy przynajmniej przenieśliśmy na strych, pokój czeka już na babcie, co to będzie:szok::szok::szok:

reklama
Moj makijaz próbny.. mi sie osobiście bardzo podboa, ale mojemu przyszłemu męzu nie za bardzo, jak dla niego za bardzo wyzywający!

Załączniki

• DSCF1109.JPG
    DSCF1109.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF1110.JPG
    DSCF1110.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 41
Do góry