reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ale musi być lepiej, bo młody zaczął chwytać zabawki np. na macie jak leży, potrafi wyciągnąć rękę i złapać, częściej udaje mu się przeturlać z brzuszka na plecki, gorzej w drugą stronę.
No i lepiej znosi bujanie np. w kołysce, czy leżaczku, wcześniej strasznie go to denerwowało. .
Bardzo się cieszę ,że Leoś robi postępy i sparwia tym radosć rodzicom i cioteczkom na bb
Leonku oby tak dalej!:tak::tak::-):-)

reklama
zapomniałam wam napisać,dziś złapałam magdulichę na gg Napisałam jej o życzonkach dzisiejszych dla Agniesi i może wreszcie będzie miała czas żeby do nas zaglądać znów.No i też witam nową mamę.No i jeszcze:znam z Bobasów mamę też styczniową-Kacper 17.01Może do nas dołączy bo namawiałam ją.

Masiek ja ci baaardzo gratuluje!Hihihi!Troche mnie nie bylo a tu takie wiesci :-)
Ja to moge powiedziec,ze bym sie nie odwazyla teraz ale z drugiej strony zazdroszcze takiej malej roznicy wieku! :-) A jesli chodzi o mdlosci....Ja rzygalam pelne 9 miesiecy i jeszcze na porodowce.I rzeczywiscie mamy dziewczynke :tak: Ucalowania dla Leosia!

Witam nowe mamy.Duzo sie Was pojawilo ostatnio jak widze :tak: Chociaz czesc pamietam jeszcze zanim wyjechalam :-D

czytam że ktoś tu w ciąży? gratuluję i...zazdroszczę! ja wczoraj robiłam test, bo miałam pewne podejrzenia, ale nic z tego. Troszkę smutno...
Majuśka znów sobie drzemię, więc lecę obiadek robić dla mężusia. Pozdrawiam!

buziaki dla jubilatów półrocznych: Agi, Ady, Dawidka i Mikiego:-D:-D:-D:-D
witam nowa mamę, ja pochodzę z Olsztyna, więc trochę jestem krajanka;-)
Tobi miał chyba ten skok wzrostu zaraz po tym jak skończył 5 miesięcy, bo jadł wtedy co 3 godz w nocy i co 1,5 - 2 w dzień (dlatego pediatra kazała nam dać sztuczne mleko na noc, ale jej nie posłuchałam), teraz wrócił do normy, czyli co 3-4 godz w dzień z jedną 6 godzinną przerwą w nocy ( budzi się już tylko na chwilkę ok 3, dostaje smoka lub wodę i śpi dalej). No, chyba że to był jakiś mój kryzys laktacyjny, a skoku wzrostu dopiero mam się spodziewać:confused:

Witam nowe mamy.
Mężuś już po rozmowie o prace, został w ciągnięty na liste:-D:-D, to połowa sukcesu. Mówił że było ich ok.100, z czego 30 zostało wciągniętych na listę a reszta nie. Oby dostał tą prace, może niebezpieczna bo w kopalni, ale na komorze by robił a nie tam gdzie rudę wydobywają.
Celinka szczęśliwa bo tatuś w domu:-), nosi i rozpieszcza córeczke, nawet jej dzisiaj zupkę gotował;-), pomidorową z ryżem (pomidory z mojej folii bez nawozów). A tak pozatym to mała ma dobry humorek, pospała dzisiaj 5 godzin:-D:-D w 2 drzemkach. Brata rzeczy przynajmniej przenieśliśmy na strych, pokój czeka już na babcie, co to będzie:szok::szok::szok:

reklama
Moj makijaz próbny.. mi sie osobiście bardzo podboa, ale mojemu przyszłemu męzu nie za bardzo, jak dla niego za bardzo wyzywający!

Załączniki

• DSCF1109.JPG
    DSCF1109.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF1110.JPG
    DSCF1110.JPG
    13,8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry