reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Haj :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWISIA, MIKIEGO I AGI! ROŚNIJCIE ZDROWO :-D
Trochę u mnie się działo, wiec po kolei.
Nie jestem już czerwonowłosa :-p Potrzebowałam zmiany, a że włosów ścinać nie zamierzam, to zmieniłam kolor :-) Teraz mam czekoladowy brąz z refleksem miedzianym :-D Skromnie mi się wydaje, że wyglądam lepiej. :-p Potem wstawię fotkę.
Młodej kupiliśmy lekką spacerówkę. Wybraliśmy Inglesinę Espresso i jest naprawdę fajna, waży 6 kg i jest malusia, w sam raz na szybkie wypady, do bagażnika, nawet w góry ją bierzemy (żeby nie tarabanic się z Quinnym, młoda i tak będzie w nosidełku).
No i właśnie w góry się wybieramy. Na kilka dni, do Rabki Zdrój. :-) Udało mi się nawet znaleźć fajną kwaterę :-D Będziemy razem z parą przyjaciół z 2 miesiące młodszym Kamilkiem :-) Już nie mogę się doczekać :-D
esti, To fajny aparat macie :-) W sumie nic dziwnego, skoro mężuś fotograf :-D My marzymy o 450D, na nasze skromne amatorskie potrzeby chyba wystarczy :-D

reklama
joa, wiesz jestes sliczna i bardzo mloda dziewczyna, a ten makijaz jakby nie podkresla twojej orginalnej urody i co w twarzy najpiekniejsze, u ciebie wielkie oczy i ladne usta.:tak:
ten makijaz jakos malo podkresla twoje oczy, nie wiem co by tu zmienic bo nie jestesm wizarzystka, tak tylko porownuje z tymi zdjeciami naturalnymi:-p troszke moze cos zmienic, moze za duzo pudru albo brazera.:sorry2::sorry2::sorry2:hmmm
sprobuj moze cos bardziej delikatnego, najwazniejsze oczywiscie abys ty sie czula swietnie;-)moze niech sie Esti wypowie:cool2:

Ostatnia edycja:
ja mam 450d ale chce sobie zafundowac jakis fajny obiektyw, mze Esti maz by mi doradzil ktory najlepszy....do Dusiowych portretow:blink:

joa, wiesz jestes sliczna i bardzo mloda dziewczyna, a ten makijaz jakby nie podkresla twojej orginalnej urody i co w twarzy najpiekniejsze, u ciebie wielkie oczy i ladne usta.:tak:
ten makijaz jakos malo podkresla twoje oczy, nie wiem co by tu zmienic bo nie jestesm wizarzystka, tak tylko porownuje z tymi zdjeciami naturalnymi:-p troszke postarza, moze za duzo pudru albo brazera.:sorry2::sorry2::sorry2:hmmm
sprobuj moze cos bardziej delikatnego, najwazniejsze oczywiscie abys ty sie czula swietnie;-)moze niech sie Esti wypowie:cool2:
Joooaaa Anja78 ma chyba racje, mi też się wydaje że nie podkreśla Twojej orginalnej urody i oczu.
Kami83 ja też zmyłam swój makijaż ślubny jak wróciłam od kosmetyczki, umalowała mnie koleżanka, która nie jest wizarzystką, ale zna mnie i wiedziała co mi się podoba, i co domnie pasuje. Makijaz wszystkim się podobał, a tej kosmetyczce pokazałam zdjęcia ślubne i była w szoku, że mam taki brzytki makijaż:baffled:.
A oto ślubne fotki:

Załączniki

• d97f760d4e[1].jpg
    d97f760d4e[1].jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 0010719489[1].jpg
    0010719489[1].jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 54
Witam.Na początek
NAJLEPSZE ŻYCZENIA I GORĄCE BUZIAKI DLA NASZYCH 6-MIESIĘCZNIAKÓW:DAWISIA,MIKIEGO AGI I ADUSI.

Witam również nową mamę z nadzieją że zostanie z nami na dłużej.
Esti super kowboj.
Aga Wikuś w okularach wygląda bosko.
Co do makijaży ślubnego to ja jak poszłam na próbny malowała mnie ponoć najlepsza wizażystka w naszym mieście.Było ok.Ale w dzień ślubu w tym zakładzie był taki meksyk że malowała mnie zupełnie inna babka i byłam o niebo bardziej zadowolona.Zrobiła mi delikatny makijaż i nie wyglądałam jak malowana lala.

reklama
Do góry