reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Joooaaa ma nadzieje ze sie nie obrazisz za to co napisze.
Adam ma racje jest ana slub za wyzywajacy
Makijaż jest za bardzo błyszczacy jak na slub.............Ty masz piękne duze oczy a kosmetyczka zrobiła z nich jeszcze wieksze i to dobrze nie wygląda-jest efekt wytrzeszczu.,Jest też za kolorowy.Powinien być zrobiony matowymi cieniami tylko kaciki powinny byc delikatnie rozwietlone.I ten kolor nie pasuje do Ciebie
Makijaż ślubny charakteryzuje sie tym że jest delikatny i podkresla urodę.Ovzy są delikatnie pmmalowane ale widocznie a usta są podkreslone.U ciebei usta gina, nie widac ich na zdjecich.Zrób sobie kilak fotek i przyjzyj sie zjdeciom-bo to one zostaja na cale zycie.
Ja widzę na tym zdjeciu mocno blyszcżaceoczy a nie widze ust-na sylwestra by sie nadawal
W ogóle te nie pasuje do fryzurki-ktora jest sliczna
Powinnas miec tez podkreslone ladnie usta

W koncu chcemy zebys w tym dniu wygladala pieknie
Nie gniewaj sie -pozdrawiam

Jaga bo Ty chyba wcześniej nie widziałs Agnie....pomalowała włosy na cimeno a wcześniej miała czerwone
Agnie bardzo mi sie podoba zdecydowanie lepiej wyglądasz........:tak::tak::tak::tak:
Poprostu myślałam że coś jej się stało podczas zabawy z Dusią.
Tak szczerze to cały czas Was doczytuje a mam ponad 2000:szok: stron.

reklama
Do góry