reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

salik, fajny ten wózek, a ile waży sam? zamierzasz nim wozić malucha już teraz? nie jest za miękki?
esti, Oliś swietnie sie czołga, chciałąbym żeby Tobi też tak umiał, ale on chyba prędzej zacznie chodzić bo ma bardzo silne nóżki i już staje jak jest u mnie na kolanach - oczywiście opierając się o mnie:confused:

reklama
Dobry.
Natka śliczna z ciebie mamusia:tak:
a basen rzeczywiście rewelacyjna sprawa, Leoś dzięki zajęciom w basenie może pomału ale zaczyna robić postępy z napięciem mięśni. A w wodzie wyraźnie widzę, że jego napięcie jest mniejsze, rozluźnia się.
esti Oliś jest niesamowity, dzieciaczki w jego wieku uczą się dopiero siadać, a ten już zaczyna popylać, oj szybko zacznie chodzić, a już biegać. Biedna będziesz, odpoczywać będziesz jak Oli zaśnie:happy2: Fajny też ten drugi filmik gdzie Oliś śpiewa:-)

Wszystkiego naj,naj dla dzisiejszych jubilatow!!!!!
Olis jest po prostu niesamowity. Maksik jak lezy na brzuszku juz tez troche popelznie,ale to najwyzej 10 cm:tak:
Martynka swietna gadulka,a ruchliwa jak nakrecona:-)
Dawis jak zawsze uroczy i Zosienka tez slicznosci:-)
Dzis przylecial do nas tesciu wiec w koncu bede miala troche towarzystwa:-)
Kupilismy wczoraj Maksikowi krzeselko Chicco,tutaj niema takich fajnych jak wy kupilyscie,ale to tez nie jest zle. Najwazniejsze za bąbel zadowolony. Sorki za balagan na zdjeciach,ale tak wlasnie wyglada nasz salon,juz nie mam gdzie trzymac tych zabawek malego:-(

zaaraz mnie cos trafi z moim dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam juz jej dosc, nigdzie pujsc nie m ozna bo ciagle marudzi albo ryczy , kur....a czlowieka bierze, juz nie moge jej sluchac i zamiast spac to jeczy w tym lozeczku i tak od paru dni a nie dlugo przyjada po mnie i mnie w kaftanie pewnie przez nia zabiora bo ilez mozna miec cierpliwosci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aga wózek super, ja niestety nie moge sobie jeszcze w tym roku pozwolic na taką lekka spacerówke ale za rok kupujemy Dawciowi to Warszawa Maclaren Techno XLR Dożywotnia Gwarancja (392439409) - Aukcje internetowe Allegro
Kama krzesełko takie ma moja koleżanka i jest bardzo z niego zadowolona, a Maxu wygląda na zadowolonego i jest taki słodziutki.
Esterka ja uwielbiam tego twojego spryciarza, moj mąż jest pod wielkim wrazaniem umiejetnosci Olisia.
Mili kochana, nie denerwuj sie. Ja jak moj sie drze to sie smieje i jakos daje rade dzieki temu. ;-)
Nicola jest śliczną dziewczynką muaaa

Masiek słuchaj apropos Leonka, czy jemu to minie z miesniami i w sumie nie doczytałam albo nie napisałas jak Leonek przeszedł badanie neurologiczne??

wkoncu zasnela Albi ja z regoly jestem bardzo cierpliwa osoba , oj baaardzo ale to juz po prostu jest masakra, na spacerze sie drze w restauracji tez, w kawiarence tez, jednym slowem chyba przykluje sie w domu do kaloryfera i nigdzie z nia chodzic nie bede, bo nie da sie wytrzymac

Albi czemu ten wózek jest tak cholernie drogi?Nie wiele się różni tym co Aga kupiła:eek:
Dzisiaj chciałam kupić małemu taką kszulkę jak ma Dawis tylko niebieską ale nie było rozmiaru 62:-(
Wszystkie dzieciaczki śliczniusie

reklama
Do góry