reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hejka
własnie wróciliśmy z całodziennego grilla i próbujemy uśpić dzieci co by wieczór miec dla siebie ale kiepsko nam to idzie :wściekła/y:

Albiniec zdjecia super ale chyba obniżysz już łóżeczko?
Natka a co robi twój facet?

reklama
Dla solenizanow wszystkiego naj naj naj lepszgo

Martynka piekna kobietka J i jak ladnie baba mowi J a o jakim kretyńskim glosie mówiłaś tak tylko twoja piękność słychać i chyba TV :-D

Natka ucaluj swoja dzielna core od cioci Agi z okazji ze zabek już jest J fajnie wam na tym basenie J mój syn tez wklada kciuka do buzi (chyba ma to genetycznie po mnie bo ja tez ssalam polowe dziecintwa i krzywy zgryz i apara na zebach nosilam potem) ale ja mu wyciągam i wkladam smoka albo daje mu do rak zabawke jakas nie chce żeby miał tak jak ja. Jak będzie wiekszy a będzie nadal go wsadzal to mu będę smarowac jakimis ochyctwami żeby go to zrazilo !!! ale na razie pilnuje.

Oli super jest, żeby to moje grubastwo chcialo się tak ruszac

dzisiaj caly dzien zapierniczalam umylam 11 okien a pogoda jak u was 30 st w cieniu masakra, jestem padnieta ale poprawilam sobie humor bo wlasnie kupilam wozek leciutki i czerwony :-) WÓZKI ARTI LIBERO +ŁUK Z ZABAWKAMI -WYS.0 ZŁ !! (391633438) - Aukcje internetowe Allegro nadodatek wszystko do niego daja :-) bardzo mi sie spodobal i kupilam zrobilam przelew :-)

Rety!Jak Oliś ładnie się czołga!Kiedy Miki tak będzie umiał?On dopiero zaczyna sam siadać.Właściwie od wczoraj tak zaczoł siedzieć prosto sam.I we wózku też tak prosto siedzi ale nadal woli leżeć bokiem najbardziej.

natka, czy ja dobrze rozumiem, znowu jesteście razem z Zosi tatą?? super macie taki basen i niedrogo i jacuzzi i dużo atrakcji, a u nas szkoda gadać!!

jeny, Oliś jest rewelacyjny!! on naprawdę już umie prawie raczkować!! moja wciąż jak siedzi to się strasznie kiwa na boki i do przodu :wściekła/y:

reklama
Agnieszka-wózek fajniusi.Ja o nowej spacerówce będę myśleć na wiosnę najprędzej.Na razie nie mam potrzeby by zmieniać.A i rączkę do wózka wolę normalną jednak.

Do góry