reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ale macie fajnie bo się już znacie.a mi strasznie brakuje koleżanek,bo ile można gadać z facetem.no a odkąd mamy dziecko to znajomi nas trochę omijają.a mój Tosiek jest słodziutki i ja nie wiedziałam że można tak kochać!

Aola- ja nie probowalam z ta wodka tylko slyszalam. Myslalam ze moze ktoras z was to zna? ja stosuje baby orajel. Dopiero by mi dziecko spiewalo po alkoholu:-D
Joa- tort wypasiony w kosmos! ciekawe czy smakuje tak jak wyglada?
Agnie- super sprawa z tym nosidelkiem - szkoda ze u nas sie nie sprawdzilo.
Esti- a nie za duzo zolci w paznokietkach?:eek:
Karolcia- dlaczego nie karmisz dluzej?
Narzekacie na pogode??? z checia bym sie zamienila- u nas porazka- upal nie do zniesienia- popoludnie spadzam w domu w klimie bo na zewnatrz sie nie da:baffled:

Załączniki

• k.JPG
    k.JPG
    74,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 003.JPG
    003.JPG
    84,1 KB · Wyświetleń: 24
  • 004.JPG
    004.JPG
    82,6 KB · Wyświetleń: 23
  • 008.JPG
    008.JPG
    84,8 KB · Wyświetleń: 33
witajcie laseczki,
Olisiek boski, Karolek rewelacyjny, a Dominiczka bombowa!! (kogoś pominęłam??)
ja już na nogach, niestety dziś moje dziecko nie dało pospać... :wściekła/y: i pogoda do dupy, ciągle niebo zachmurzone, więc pewnie znowu nie pochodzimy gdzieś daleko na spacerku...
witamy nową mamusię!! Karolka, którego stycznia urodził się Twój synek? jaki duży był i ile miał długości? i jaki duży jest teraz?? wklej nam jakieś zdjęcia Antosia :-D ja też mam nadzieję że będziesz z nami na dłużej...!!
a oto obiecane zdjęcie nowej kiecko-bluzki, i Martysia o poranku

Załączniki

• DSCN5385.jpg
    DSCN5385.jpg
    404,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN5391.jpg
    DSCN5391.jpg
    474,6 KB · Wyświetleń: 25
Dziendobry ja wstałam dziewczyny jeszcze śpią posprzątam i szykujemy sie do lekarza po wizycie dam znać.Witam Karolke szybko sie zaklimatyzujesz ja też pisze z dziewczynami dopiero od niedawna,(ale jakoś mi idzie)Zdiecia jak zawsze boskie,kiedy ja wam pokaże moje cuda?,może jeszcze troszke.Zycze wam miłego dzionka i żeby dzieci były grzeczne jak aniołki(sobie też tego sobie życzę).Spadam bo niedam rady sie wyrobić .Pa,Pa,

witam kochaniutke :-)
Domiiczka cudna i jej oczka wygladaja inaczej na zdjeciach :-) a coz to za mala kolezanka ???
Jak sie maz czuje pumi ???

Dziuba bluzka swietna lubie takie bo boczkow nie widac w nich :-D
A Martynka slicznosci z ran.

Mili włosy odrosna, nic sie nie boj.

Esti oj nie ladnie nie ladnie !!!

Karolka czemu odtswilas malego o piersi ???

Nutka trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku.

maly zjadl i drzemie dalej z tatusiem, ja umylam wloski i ide robic kawke, dzisiaj spotykam sie z kumpela z ktora sie nie widzialam jakies 4 lata :-) ale sie ciesze.

dzień dobry.no to my już wstaliśmy i dzień zapowiada się piękny.mój Tosiek urodził się 31.miał 3520g i 55cm.no i miałam cesarkę bo połżenie było miednicowe.a musiałam go odstawić bo zrobiło mi się ała na dużym palcu u nogi i wdała się infekcja.no i skończyło się wizytą u chirurga ,maść z antybiotykiem itd.ale już to przebolałam,chociaż ciężko mi było się pogodzić że tak wcześnie.i jeszcze mały ma silną alergię na białko krowie i musi pić bebilon pepti.fuj!strasznie to śmierdzi i ja uważam że jest ohydne.ale Tosiek chętnie pije.
wasze dzieciaczki są słodkie.a to mój Tosiek

Załączniki

• DSC00319x.jpg
    DSC00319x.jpg
    86,2 KB · Wyświetleń: 17
witam:-)witam tez nowa mamusie my juz wstalismy i broimyP1000273.JPG
esti pumi salik i cala reszta dzieciaki slodziaki
a olis
bystrzacha ze juz sam tak zasuwa bedzie bardzo zwinny:tak:

reklama
Do góry