reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Podczytalam was tyle ile umialam J

Frodo wszystkiego naj i dla was i dla Kubusia sodkiego.

Basia super ze ślub będzie wczesniej J

Joasiu pazurki sliczne :-) a Kacperek to już zaczyna wywijac J

Esti zdjęcia Olisia swietne na placu zabaw.

Dominiczko wszystkiegoooo najlepszeeeego.

reklama
wszytskjiego co naj dla Dominisi Platynki Kochanej:-)
Esti super focie Olisia!!:tak:Aga no w koncu jestes:-pKama masz piekny widok z okna szkoda tylko ze ten deszcz....:dry:
my po spacerku Kubus lulal i lulal a teraz idziemy sie kapac i spac ;-)a ja czekam na mojego przyszlego mezula i piwcio na pol i lulu bo rano do pracy :sorry2:
Kubus tez tak wciaga dolna warge i pluje i ma z tego niezly ubaw:-Dide kapac i usypiac kubcia

My niedawno wróciliśmy z 4 godzinnego spaceru......nogi mi w d......włażą.Teraz zaczęło padać.
Mały się bawi a ja oglądam jednym okiem kabareton..........
Kamalodz śliczny masz widok okna,.....tylko ten deszcz.....u nas tak było cały piątek i prawie cała sobotę

Najlepsze życzenia dla Dominisi.
Aga fajnie że już jesteś bo brakowało nam Ciebie.
Jak Oliś ślicznie się bawi-rewelacja.
My też wróciliśmy ze spacerku jakąś godzinkę temu,szybkie mycie mleczko i mały do łóżeczka.Mam nadzieję że szybko zaśnie.Dzisiaj odkrył skale swojego głosu-uszy pękały.

Dziuba karmie go jak wracam z zmiany po obiadku ....na noc dostaje butle sztzucznego budzi sie nad ranem wiec pol szklanki piwka od czasu do czasu sobie wypije;-)a poza tym zaczyna gardzic cycem:-(i momentami jakby chciala zeby mu szybciej lecialo z butli bo ma wciaz smoczek czyli wolny.....ale zmienie jak przestane karmic

reklama
Do góry