reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A wiecie co, mi sie nawet podoba, rudy teraz w modzi a poza tym do twarzy Ci esti, a jak Ci sie nie podobaja to przeciez na zawsze to Ci nie zostanie po kilku myciach będzie good:)

reklama
w tym roku na początku sierpnia (wykorzystam urlop w którym miałam brać ślub, ale odwołany) jedziemy na mazury w okolice Ełku blisko Starych Juch. Tam razem z teściami kupiliśmy domek wczasowy.
My tam swojego czasy często nad jezioro jeździliśmy:tak::tak:Do Lisek:-)

A ja już kupiłam drugą farbę.tym razem z LONDY i zaraz bedę malować
A malowałam SAFIRĄ:baffled:

Jejku jaki on drobniutki!!!!!!
Ja za pierwsza rate pneumokoków płace 150 bo mamy znajomego pediatre który załatwia duzo taniej, a na grype jelitowa płaciłam 300 bo jeszcze jest druga i wiem ze razem kosztuja 600 wiec na pół, skojazone po 130

Masiek a tak zapytam nieskromnie a czemu nie bierzesz ślubu ?????????????
Kacperek mi padł, zasnął w łózeczku nawet sie nie przewracał tylko takj jak go położyłam to zasnął, a przeciez godzine temu tez spał i to 2 godziny!!!!

Hej kobitki.
Na wstępie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ESTI Z OKAZJI ROCZNICY.
A kolorek całkiem fajny.
Co do wakacji to my w tym roku tylko nad jeziorko na kilka dni bo nad morze mamy ponad 400 km a to trochę za dużo na naszego szkraba.
A dziś nocujemy u mojej mamy bo mój S wyjechał w delegacje do W-wy więc musiałabym targać małego już o 6 rano wózkiem do babci.A tak rano od mamy pójdę do pracy.
Co do kolczyków to ja nie mam tego problemu ale moja koleżanka przebiła uszy swojej córce jak miała kilka tygodni.Masakra.

Żeczywiście Oliś drobny, ale jeszcze się chłopaczek wyrobi.
Moje dziecię mimo, że prawie najstarsze na kwietniówkach to najmniej waży i jak ja się cieszę w przychodni, że przybiera tak potem jak czytam ile ważą dziecię które pod koniec kwietnia się rodziły to mi trochę mina rzednie.
Esti no to się potwierdza teza mojej koleżanki, że wella coś nie za dobre farby ma (ostatnio) też robiłam farbą welli.
jooaa zmarła całkiem niedawno babcia W. a, że ślub miał być 6sierpnia to odwołaliśmy. Może za rok. Mi się jakoś nie śpieszy. Gorzej z rodzinką.
bo co rusz przychodzą jakieś ślubne rzeczy, wczoraj obrączki, dzisiaj suknia do odebrania.

zmykam na spacerek może teraz jak słonko zachodzi Leoś się uspokoi cały dzień się pręży i wierci
na razie. mykam

Masiek ale Leonek jest wcześniakiem więc uważam, że pięknie przybrał..nie masz sie co martwić......ja się nie przejmuje wagą Oliśka już............przybierze....spokojnie;-);-)Najważniejsze,że dzieciaczki są zdrowe!

Natka to nic mój J po wszystkim jak malego zabrali do wazenia i czyszczenia to podszel do mnie i zapytal so się nam urodzilo J a nawet pępowinę przecinal i 2 razy mowili ze syn, i telefonow nie odbieral przez godzine bo plakal ze szczęścia a taki twardziel niby J kocham go :-* co do picia to mój maly 180 czasem zostawia a na noc 200 zagesczonego wypija ladnie ale nie raz zostawi chodz dzisiaj poszlo wszystko.

Pumi sliczna jestes no a moja synowa ehhh nawet sliczniejsza J a badania wyjda ok. – wierze w to.

Esti wszystkiego najlepszego i żeby było tak slodko i kolorowo jak jest teraz, duuuzo pociechy z Olisia i z mężusia. Slicznie spał nasz słodziak. Esti mój Wiktor miał trzydniowke 10 maja i nadalwirus w nim siedzi dlatego nadal nie mogą go zaszczepic , zle wyniki badan L a miał być szczepiony 22 maja i za miesiąc znowu pobieranie krwi i może wtedy go zaszczepia, ja nie kupuje szczepionek szczepie go z kasy chorych.

Dziuba fajne zdjęcia ale macie atrakcji J

reklama
Do góry