reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Oli nie śpi w dzień ale ejst grzeczny.potrafi sam sie baic...
Masiek mój Oliś też na początku tylko pil z kauczukowego smoczka i też tylko butelkę z Nuka uznał:tak::tak:Teraz już z z silikonowych pije.Właśnie ten niekapek z Nuka chcę mu kupić.Bardzo jestem zadowolona z tej firmy:tak::tak:
Joooaaa fajnie.....dzięki bardzo...:-)

reklama
aOLA-jeszcze nie probowalam dawac małej z niekapka. musze sie zaopatrzyc w taki kubeczek to odrazu spróbuje jej dać- zobaczymy jak zareaguje. może bedzie pic, a powiedz mi to musi być ten z miękkim dziubkiem, tak??
i jaki polecasz ten kubek, bo nie znam się na nich.. wiem że LOVI tez ma ten kubek,a na nim bylo napisane od 12 m-ca..
pogubilam sie:baffled:

ja tam nie mialam problemu z odstawieniem butelki dzieciaki mialy tak gdzies po poltora roku Karolek nie pije zadnych sokow ani herbatek pije wode z niekapka AWENT z miekkim ustnikiem od 6 miesiaca i jestem bardzo zadowolona

ojoj doczytac was papuzki:szok::szok::szok:drukujecie jak najete

Pumi , gratki dla twojej siostry i jej synka, jak tam Domisia? Udusilas juz jakiegos doktorka:-)

co do tego mleka to w stanach rzeczywiscie jest kultura picia, mleka, zimnego z lodowki, kazde dziecko w szkole lub przedszkolu dostaje mleko na lunch, pije sie mleko do pizzy etc dlatego tez amerykanie maja takie piekne zeby mleko no i lepsze pasty do zebow(jedna z niewilu rzeczy ktroej mi brakuje w polsce):rofl2:

co do tycia na krowim mleku, ja bylam chodowana na humanie bo wczesniak ,potem dawali pic od krowy, no i u babci zawsze pilam takie swierze od Mucki:-p
jakos to nie wplynelo na moja otylosc 46kg/160 ani mojej siosrty 52/168a wychowane na mleku obie jestesmy! :confused:

otylosc jest spowodowana przez weglowodany i malo sportowy styl zycia, dlatego w polsce ludzie po 40stce wygladaja jak wygladaja, szczegolnie panowie...ahh te brzuszki niby piwne:zawstydzona/y:szwedzi, amerykanie, aurlaijczycy etc tez pija duzo piwa, ale jets raczej modne uprawianie sportow wiec....

c'mon nie badzmy takimi konserwami,ze dziewczyna dala dziecku pare razy mleko, kazdy kraj ma inne podejscie do dzieci, w stanach podaje sie wszystko z lodowki, niepodrzewa i tak jak szwecji miesza mleko z kranowy:nerd: co innego palenie podczas ciazy czy karmienia:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ale kazanie dalam, sorry ze takie dlugie....hehe
milego dnia slicznotki!

Ostatnia edycja:
a to foszkowa minka Nadusi:) uhh moja tez juz nie chce tyle spac co kiedys, szkoda!

AOLA witamy ponownie na pokladzie:-)

reklama
Do góry