reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziewczyny, umieram... głowa mi pęka, kręci się jak bym litra obaliła, w środku czuję jak mi gorąco, na zewnątrz zimno... i ciągle chce mi sie rzygać :eek::sad:

włączyłam się tylko na chwilkę, żeby zajrzeć do Was...
Basiu przyjemnej pracy!!
Nadi ma cudną minkę, śłicznie wygląda!
a Miki superowy!!
a Oliś spryciula już do buzi pcha nóżki! moja tylko w rączki na razie potrafi złapać, do buźki jeszcze nie siega...
a co do tych niekapków - myślicie że jak używamy butelek Tommee Tippiee to można kupić Nuka czy lepiej zostać ze wszystkim w jednej firmie?

reklama
teraz jak mam chwile czasu to nikogo nie ma:-(
dziuba
chyba dopadla cie jelitowka:baffled: wspolczuje:blink:
monia Miki stale tak ulewa czy tylko dzisiaj bo jak stale to chyba zle juz nie powinien albo za duzo sie opija:tak:
znowu mam 30 stopni w pokoju idzie zdechnac Karol znowu nie bedzie mogl usnac:no:

aOLA-jeszcze nie probowalam dawac małej z niekapka. musze sie zaopatrzyc w taki kubeczek to odrazu spróbuje jej dać- zobaczymy jak zareaguje. może bedzie pic, a powiedz mi to musi być ten z miękkim dziubkiem, tak??
i jaki polecasz ten kubek, bo nie znam się na nich.. wiem że LOVI tez ma ten kubek,a na nim bylo napisane od 12 m-ca..
pogubilam sie:baffled:

ja miałam AVENTU z miękkim dziubkiem jest od 6msc Piotrus go nie za bardzo lubił ale ma dobre opninie

Dziubus czekoladki supcio pomysl…

Natka Zosia fajniusia,

Joooa super paznokiety a ty taka laska wow wow

Kasia21 boze ty tez taka laska kurde Az mi głupio …

Masiek Leonek już duuuzy chłopczyk jest J

Oli ty cuuuuudaku :-* buziaki słodziaku.

Ja mam niekapka z aventu ale na razie maly bardziej się nim bawi niż pije.

No i dupa ze szcepienia maly ma nadal zle wyniki badan i nie moze byc jeszcze szcepiony ma za duzo limfocytow 76 a powinien miec kolo 40 zeby bylo ok. i za miesiac znowu badanie krwi ... ehhh... a to moj brat i Wiktor male swirki. POZNIEJ WKLEJE WAM FILMI Z TEGO CO ROBILI :-)

helenko-Miki stale tak ulewa,to wynik obrzarstwa:szok:już wytrzymać nie mogę:wściekła/y:Lekarka też mówiła mi że niedługo powinno to minąć.Idę płukać jego ubranka bo właśnie wyprałam i zajrzałam tylko na chwilkę do Was.

reklama
Do góry