reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc Serduszko, bardoz nam miło. Maksik superancki. Wstawiaj jak najwiecej zdjec małego ;-).
Nasze forum, jest wyjątkowe, bo tu sie na wzajem wspieramy, pomagamy jak tylko możemy i radzimy sie i dzielimy doświadczeniami jak również polecamy sobie, jedzonka, ubranka, zabawki itp. Przedewszystkim, stawiamy na szacunek do indywidualności każdej z mam i dzieci. Jezeli będziesz z nami dłużej i zaglądac tu regolarnie to sie sama przekonasz i na pewno nie pożałujesz.
Monika powiem ci, ze nie głupi ta hustawka ja sama myślałam o takiej dla małego jak jeszcze byłam w ciąży ale miejsca u nas brak :-(.

Serduszko, witamy serdecznie!! słuchaj się Albi - nasze forum jest wyjątkowe, każda z nas jest wyjątkowa i każde dziecko jest wyjątkowe, wspieramy się, pomagamy sobie, dzielimy się prezykrościami i radosciami, więc zobaczysz jak jest superowo!! rzeczywiście jesteś najmłodszą mamą, masz ten zaszczyt! a Maksik jest cudeńko, śliczne zdjęcia!!

Oliś jest rewelacyjny, rośnie nam mały komputerowiec!

my po wizycie u mojej cioci i kuzynek, mała odstawiła rewelacyjne przedstawienie, tak jej się spodobała lampa cioci ze siedząc u mnie na kolanach rozłożyła ręce do samolocika i kołysała się przekręcała raz na jeden bok raz na drugi i gadała do światła chyba z 10min! wszyscy lali :laugh2:

Tak u ans an forum jest najfajniej.....jak nigdzie indziej
Ciekawe co tam u Agi?Coś sie nie odzywa od wczoraj......czyżby tak zaszalał u koleżanki i kaca leczy?:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Aguś odezwij się:tak::tak:

Monika super cena huśtawki............a jaki Mikuś szczęśliwy........... .od razu widać że mu sie podoba:-)

My mamy taką podobną-bordową -bo bratanku.........na razie jet u nich, bou na snie ma miejsca....jak wymyślę gdzie ją trzymać to przywieziemy:happy::confused:

reklama
Do góry