reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Kochana Szczypi dla Was życzonka od nas:tak::tak:

W tej uroczystej chwili, gdy słowo "tak" oznacza zwycięstwo miłości, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brak

reklama
Wow Esti!!!!! Ale przemowinie strzelilas hihihi:tak:

ja te sie dolaczam!!!!!Szczypi- wszystkiego naj!!!!!!!!
Serduszko witaj i przyznaj sie skad dkoladnie jestes bo ja zanim wyfrunelam za ocean mieszkalam tez w okolicach Kraka a dokladniej w Wieliczce?
Cudenka styczniowe jak juz wspomnialam sa zniewalajace.
Esti- wpedzasz nas w kompleksy hehehhe- Olis jest zdecydownie najzabawniejszym ciekawskim spryciazem jakiego znam. Hmm kiedy moja bedzie pisala posty ?????:-D:-D:-D
Albi- moze dam malej klawisze niech odpisze do Dawisia bo my i tak nic z tego nie zalapiemy- wiesz jezyk niemowlat hehehhe
Ide sie szykowac na urodziny bo idziemy dzis na male przyjecie- nie chce mi sie- moze ktos pojdzie za mnie na ta impreze?:baffled:

Chcialam sie pochwalic tym z was ktore znaly moja sytuacje "kosielna" ze dostalam dzis czek z trybunalu na 950$ za nie udane rozpatrzenie sprawy .... dobre i tyle- reszte potracili za koszty sadowe.Teraz kiedy moj P nie zarabia od tygodnia kazdy cent dla nas wazny

Hej...Dzieki dziewczyny...Dałam dziś rade...Było ciężko, nie obyło sie bez łeż..Oczywiście jak to ja potrafie...Boże jacy wszyscy byli zrozpaczeni.A ja jestem strasznie sentymentalna i mimo ze wiem ze trzeba wrócić do rzeczywistości to rozmyślam.....:-(
Wszystkie dzieciaczki sa śliczne....Dominisia taka pogodna...mam nadzieje ze mamusia bierze przykład z córeczki i już mniej sie zamartwia!!!!No i Oliś...on...po prostu mi słów braknie ....miodzi..
Witaj serduszko....Dobrze trafiłaś..Dziewczynyu tutaj to po prostu skarby...zawsze można na nie liczyc...:tak::tak::tak:

Jeszcze sie załapie na życzenia sobotnie.
Szczypi kochana wszystkiego najlepszego z okazji dnia ślubu. Zawsze dużo miłości, pocałunków i szacunku.
12.gif

reklama
Do góry