reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Szczypi spoznione zyczenia ale najgorsze i prawdziwe wszystkiego naj naj naj lepszego na naowej drodze zycia i zeb każdy dzien był spełnieniem twoich marzen.

Witam nowa mamusie ;-) i to namlodsza, kurde joooa już nie jesteśmy najmłodsze na forum …

Esti no wlasnie ze u kumpli nie zaszalam za bardzo za to wczoraj tak J na spotkaniu z chrzesna wikusia i moim wujkiem (jej narzeczonym 25 lat ma) wypilam 3 piwa i musiałam zmienic obsacy na japonki :-D ale fajnie było. Dziekuje za smska :-* kochane jesteście ze pomyślałyście o mnie. Olis super extra jest a może to on napisal tego smsa do mnie za ciebie co ??? :rofl2: :blink:;-)

Monika mikołaj superancki mój Wikus tez bardz lubi swoja huśtawkę.

Natka Zosia super troche podobna do Nikoli od Kasi tylkoz e z ciemniejszymi włoskami, ale sliczniutka. Ja tez bym chciala umiec tak szukac ciuszkow ale nie mam do tego nerwow i nie robie tego…

Pumi Dominika piekny kwiatuszek a ja to co nie potencjalna tsciowa ??? No ładnie Dominika już się rozmyslia ???

Prześcieradełka tylko z froty na gumce od początku mamy…

Mili dzieciaczki superasne oboje na ych fotkach.

Kama Max jest zajbie** J a ty tez laska jak …. brak mi słow, a nie farbowałaś włosków czasem ostatnio ??? bo wydaje mi się ze masz jakis inny kolor.

Kasiu Nikola boska a filmiki rewelacyjne….

No to nadrukowalam hehe :rofl2: ale chcialam kazdej napisac i wogole- wiecie jak to jest jak sie tu nie zaglada przez dluzsza chwilke...
Wczoraj bylismy na spotkaniu z moim wujkiem i jego narzeczona i bylo fajnie , a teraz ide karmic glodomora bo dopiero wstal i gada w lozeczku a zawsze wstaje przed 7 - chyba chcial sie dac mamie wyspac, potem wstawie fotki z tych 2 dni :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Szczypi Kochana dolaczam sie do zyczen!!!!!!!badzcie szczesliwi i oby szacunek i radosc goscila w Wasztch serduszkach kazdego dnia!!!!!!!!:-)

Aga no to super -a myslalam o Tobie gdziez sie podziewasz:-p
ja sie wczoraj na maxa poklocilam z Ł............:-(ale pogadalismy wieczorkiem bardzo szczerze i juz jest si! uf.........nienawidze sie klocic :zawstydzona/y:i doszlismy do wniosku ze chyba zrobimy przyjecie zamiast weselicha bo ta kase co rodzice daliby na wesele wolimy przeznaczyc na nasze mieszkanie.........chodz tak marzylam o wielkim weselu no coz wszystkiego miec nie mozna...a 4katy wlasne w naszym przypadku jak jest juz Bubus gra 1 rzedna sprawe...:zawstydzona/y:

Majopa 3maj sie jakos.....tak to juz jest ze jedni odchodza a drudzy przychodza na swiat.....:zawstydzona/y:

kurcze od rana tak mnie wzięło że przeglądam oferty deweloperów w Gdańsku, tak się strasznie napaliłam na własne mieszkanie... już tak bym cholernie chciała żebyśmy poszli na swoje, ale niestety, ceny mieszkań są tak zabójcze że normalnie szlag człowieka trafia... za dwupokojowe mieszkanie ok.300.000 to minimum jakie trzeba dać :wściekła/y: bo na trzypokojowe nawet nie patrzę, chociaz wiadomo że skoro byśmy chcieli jeszcze jedną dzidzię w przyszłości to przydałoby się większe, ale bez szans... i to za smo mieszkanie, a trzeba je jeszcze urządzić, ale to wiadomo że już po kolei i stopniowo jakoś się da radę... normalnie od dziś jestem wierną graczką TotoLotka! chyba że znacie któraś jakiegoś dobrego sponsora co by mi mieszkanie sprezentował!!

Monika, zapomniałam Ci powiedzieć, świetna ta huśtawka!! Wiktorek też ma taką jakąś podobną, prawda Salik?? widać ze szczęśliwe chłopaki od razu... u nas juz nie ma miejsca, w dużym pokoju stoją dwa wózki, chodzik, fotelik, leżaczek, dmuchana mata... mogę zapomnieć o huśtawce!! marzę już zey fotelik zmienić na większy- bo będzie cały czs w samochodzie, i wywalić jeden wózek, zrobi się już troche więcej miejsca, ale na razie zostawiamy głęboki wózio jeszcze bo na działce w lesie sprawdza sie nam rewelacyjnie!

Basiu, telepatycznie napisałyśmy o tym samym- mieszkaNIU!! ja też marzyłam o weselu, ale wiadomo że mieszkanie ważniejsze... może zróbcie tak jak my, przyjęcie dla najbliższej rodziny (w naszym przypadku to ok.30osób) a potem wynajmujemy klub i bawimy się ze znajomymi i przyjaciółmi do białego rana

Witajcie z ranka:-)
super tu u was widze ze mila atmosfera:-)dziekuje jeszcze raz za mile przywitanie:-)
Serduszko witaj i przyznaj sie skad dkoladnie jestes bo ja zanim wyfrunelam za ocean mieszkalam tez w okolicach Kraka a dokladniej w Wieliczce?

ja mieszkam niedaleko Wadowic..ale jakies okolice Krakowa to sa:-)

musze sie przyzwyczaic..troche sie gubie w tym forum;-)

tak dziubus wiktor tez ma taka podobna i to po swoim wujku dostal :-) jest super maly ja uwielbia a teraz to nawet w lezaczku nie lezy chyba zapomnial o nim bo jak go wkladam to jest placz i zgrzytanie dziasl :-)
ahhh... dziwczyny 4 katy to marzenie nie tylko wasze ale i moje... ja tez poszulkuje szczesliwca co nie ma z kasa zrobic :-D

ja myślalam zeby może do Krzysztofa Krauze napisać - skoro po tej aferze jego akcje spadły o 60mln to chyba 300.000 na mieszkanie dla mlodych to mu nie robi roznicy...

Dziubus tak wlasnie zrobimy ale jeszcze pogadamy z rodzicami i moze dojdziemy do jakiegos wniosku w koncu ale troche czasu jest to moze chociaz przyjecie zrobimy w tym zakeczku gdzie chcielismy ....
ceny w poznaniu sa mieszane ale ja nie chce mieszkac w kamienicy bo nie sa dobre tutaj wszytsko stare a remontowac nie bardzo:-(chcem w bloku niskim najlepiej na 1-2 pietrze ah wymagajaca jestem a jest duzo wiezowcow a sciany sa cienkie i wszytsko slychac -doswiadczenia z teraz mieszkajac na 5p:baffled:my na mieszkanie samo wykupienie bez urzadzania ale mysle ze bez remontu bo Ł zrobi to tak do 260 patrzylismy i sa....tylko trudno o blok....a powiem Ci Dziuba ze nie sugeruj sie iloscia pokoji!!!!czasem 3 pokojowe sa tansze jak 2 bo zalezy czy jest wyremontowane ,okolica i wogole.....albo jakiej wielkosci sa pokoje czy duze czy klitki -metraz tez jest wazny.... no i nam sie bardziej oplaca kupic 3 pok niz 2 bo czasem roznica jesr 50 tys niby nie malo ale przy takich kwotach to juz chyba nie ma wiekszego znaczenia......:baffled:

reklama
jestem na forum e-mama..(od samego poczatku mojej ciazy)bardzo fajne forumm...
a207.gif

Do góry