reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hurrrrrrrra:-):-):-)
to bylam ja i zosia:-)
prosze oto kolejne

Załączniki

• 100_1688.jpg
    100_1688.jpg
    621 KB · Wyświetleń: 34
  • 100_1713.jpg
    100_1713.jpg
    585,4 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Cześć dziewczyny!Moje starszaki mają już wakacje:happy:U Zuzi zakończenie trwało 2 godz. bo oni żegnali się z panią.Kilkoro dzieci się popłakało,bo wiecie od 4 kl. będzie nowa wychowawczyni.Bartek szybko skończył,miał wcześniej-odbierał na apelu dyplom za zajęcie 3 miejsca w trójboju(zespołowo):cool2::cool:.Medal dostał od razu-brązową katarzynkę.A Mikiemu kupiłam dziś chuśtawkę za 80 zł w komisie(nowe btakie są o 60 zł drożej).Ale się cieszył pierwszy raz siedział w czymś takim.:happy2:

dziuba to ponczo jak wiele innych ubranek dla Zosi wygrzebałam w lumpeksie i dałam za nie jakieś 2złote, średnio 2 razy w miesiącu wsiadam w auto i pędzie do LUMPKA jak jest nowy towar i kupuje około 2,3 reklamówek,takich większych, ciuszków dla małej, duzo ubranek ma większych, na potem,ale za tą kasę to się opłaca,tym bardziej że one wcale nie są zniszczone, około 70-80procent ciuchów Zośki pochodzi z lumpeksu:tak:
i wcale sie tego nie wstydze, niektórzy to nawet zazdroszcza ze potrafie znaleźc takie cuda;-)

ja tam mam wiekszosc ciuszkow dla Bubusia od kuzynki wiec tez noszone a ona od kogo ma to juz nie wnikalam:laugh2:ja tak nie potrafie szukac Natka i naprawde szacuneczek ze potrafisz bo to wielka rzecz!!!:tak:i ciesze sie ze udalo Ci sie wkleic fotki bo sa cudne!!!:-)

Monika fajnie teraz bedziecie odpoczywac i cieszyc sie wakacjami!;-)
ja juz posprzatalam wykapalam sie wloski zrobilam poprasowalam ciuszki Kubcia a teraz sie bycze i czekam az sie obudzi moj krolewicz:-)dzis moze wybierzemy sie do kinepolis na sex w wielkim miescie!!!:tak:

Zosieńka śliczności a mama niezła laska:tak::tak:

dziuba a Ty zjdeciami się pochwal...........:-).zdaąyłaś jakieś przed deszczem zrobić?A i nowy kolorek włosków......ja będę malować po niedzieli;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry