reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Oliś!!! kochaniutki ,wszystkiego naj z okazji ukończenia PÓŁ ROKU! wielki chłopak jesteś i jaki już stary hihihi
buziaczki ode mnie i Kacperka ...

Jejku faktycznie esti, kiedy to zleciało?!

Esterka jeszcze jest jany, ja wlasnie nie lubie czarnego dlatego zostane chyba przy tej co widzialam u mnie w miescie
a ja sobie jem moja salatke czosnkowa mniam ,pycha

mi osobiście ta pierwsza sie bardziej podoba... no ale wiadomo, rzecz gustu...
mili a Ty będziesz świadkować??
kurcze ja też miałam straszny problem żeby wybrać sobie kieckę ślubną, już teraz zaczynam nawet wątpić czy ta wybrana rzeczywiście mi się podoba, jak tak patrzę na zdjęcie w necie to totalnie mi się nie widzi, na mnie lepiej leżała :nerd:

witam w ten piekny poburzowy poranek
dopiero wstałysmy................
gabi okropna noc
Koko lepiej 2 razy pobudka na piciu picu
ja jako tako
wczoraj farbnełam sobie kłaczyska i musze powiedziec ze mi sie podoba pozostałości pasemek robia refleksy jest ok zawsze jakas odmiana;-)
zjadamy sniadanko i zmykamy na spacerek
jak wyprawie R do pracy i uporam sie z góra prania wracam do was zeby doczytać

POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA LASECZKI

reklama
Do góry